Editörün SeçtikleriÖpüşme ve soyunmaya "hayır"

Öpüşme ve soyunmaya "hayır"

16.11.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Öpüşme ve soyunmaya "hayır"

Öpüşme ve soyunmaya hayır


Birsen Altuntaş


       Bu yılki Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde, "Üçüncü Sayfa" filmiyle "En İyi Kadın Oyuncu" seçilen Başak Köklükaya, ödülün yaşamında hiçbir değişiklik yaratmadığını söyledi.
       Soyunma ve öpüşme sahnelerinin yer aldığı filmlerde rol almayı düşünmediğini vurgulayan oyuncu şöyle konuştu:
       "Türkiye'nin böyle sahnelere çok hazırlıklı olduğunu düşünmüyorum. Bir film ne kadar güzel olursa olsun sadece içinde geçen o sahneler konuşuluyor. Kendimi de bu tarz sahnelere hazır hissetmiyorum. Filmlerde soyunan, daha sonra çıplak poz veren Hande Ataizi gibi sanatçıların da yaptıklarının kendi tercihleri olduğunu düşünüyorum. Gece yastığa başını koyduklarında rahat uyuyorlarsa problem yok demektir."
       Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Köklükaya, kendisini geliştirerek Yeşilçam'da kalıcı olmayı hedefliyor. Kendi oyunculuğunu beğendiğini ve yapabileceğinin en iyisini yaptığına inanan güzel oyuncu, utangaç bir yapısının olduğunu ve şöhretten, çok fazla tanınmaktan utandığını dile getirdi.
       Hayatla ilgili planlar yapmayı sevmeyen Başak Köklükaya şunları söyledi:
       "Siz ne yaparsanız yapın hayat bildiğini okuyor. Bundan dört yıl önce Şehir Tiyatroları'nda 'Bir Atın Öyküsü' adlı oyunumun prömiyeri vardı. Annem Ankara'dan beni izlemek için gelecekti, gelemedi. Beyin kanaması geçirdi. Daha sonra onu kaybettim. Bu yüzden artık hayal kırıklığına uğramamak için hayatımla ilgili plan yapmamaya karar verdim."

Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar