CaddeHamile olduğu iddia edilmişti! Melek Mosso'dan yanıt

Hamile olduğu iddia edilmişti! Melek Mosso'dan yanıt

19.09.2024 - 09:31 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Melek Mosso (35), önceki gün Nişantaşı'nda köpeği ile gezerken objektiflere yansıdı. Nişantaşı'nın ara sokaklarında dolaşan ünlü isim, hakkında çıkan hamilelik iddialarına yanıt verdi.

Hamile olduğu iddia edilmişti Melek Mossodan yanıt

Şarkıcı Melek Mosso önceki gün Nişantaşı'nda köpeği ile gezerken görüntülendi. Nişantaşı'nın ara sokaklarında dolaşan ünlü isim karşısında gazetecileri görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Haberin Devamı

'Sizden korkulur' diyerek gazetecilere takılan ünlü isim soruları yanıtladı.

Hamile olduğu iddia edilmişti Melek Mossodan yanıt

"DÜNYA STARLARINI TAKİP EDİYORUM"

Melek Mosso, "Yeri var adlı parçam çıktı, çok güzel geri dönüşler aldım, onun keyfini sürüyorum, konserlerim de devam ediyor, bu yıl sahnelerimde çok daha fazla detaya yer vereceğiz, dünya starlarını takip ediyoruz, çok güzel görsel şovlar olacak." diye konuştu.

Hamile olduğu iddia edilmişti Melek Mossodan yanıt

"O BU İŞLERE GİRMESİN"

Oyuncu Serkan Sağdıç ile evliliğin çok güzel devam ettiğini söyleyen şarkıcı "Çok eğleniyoruz, evde bol bol dans ediyoruz, dj'lik yapıyor, kendi kendimize çalıp söylemeyi seviyoruz." dedi.

Gazetecilerin "Eşiniz ile aynı sektörde olmak ister misiniz?" sorusuna şarkıcı "O bu işlere girmesin, sektörel anlamda çok iç içe olmayı istemem, sevgimiz bir işimiz ayrı olsun, çok görüşmem tez ayrılık getirir derler, bence biraz özlemek gerekiyor." diyerek cevap verdi.

Haberin Devamı

Hamile olduğu iddia edilmişti Melek Mossodan yanıt

"HAMİLE DEĞİLİM"

Gazetecilerin "Hamile olduğunuz konuşuldu. Doğru mu?" sorusuna şarkıcı kahkaha atarak "Arkadaşlar buradan söylüyorum, kilo aldım biraz, hamile değilim yani." diyerek cevap verdi.

Hamile olduğu iddia edilmişti Melek Mossodan yanıt

"ÇOK ZOR DEĞİL BUNU YAPMAK"

Geçtiğimiz aylarda birçok sanatçının sahnesine seyircilerden bazı maddeler atılmıştı. Son olarak da Simge Sağın'ın Gaziantep konserinde yüzüne buket ve telefon fırlatılmıştı.

Konuyla ilgili düşünceleri sorulan Melek Mosso "Benim de daha önce başıma geldi, ayağım şişmişti, dinleyici kitle saygı ve sevgiyi karıştırıyor, kafama çiçek atmayın, aramıza telefon girmesin, şarkımı dinleyin, bana eşlik edin, çok zor değil bunu yapmak." dedi. 

Yazarlar