Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

Bu haftaya damgasını vuran gökyüzü olayı Başak burcunda gerçekleşecek yeniay.

19 Ağustos’taki dolunayla gündeme gelen konulardan sonuç alacağımız bir haftadayız.

2 Eylül Pazartesi, haftaya Ay Başak burcundayken başlıyoruz. Hafta genelinde hayatımızın değişik alanlarına çeki düzen vermek isteyeceğiz. Pazartesi ise güne sorunlu hissettiğimiz konulara odaklanarak başlıyoruz. Düz konuma geçen Merkür’ün Chiron ile olumlu açısı, bu konuları çözümlememize yardımcı olacak. Özellikle geride bırakmak istediğimiz duygu ve alışkanlıkları şifalandırabiliriz.

Haberin Devamı

3 Eylül Salı, Başak burcunda gerçekleşecek yeniay son iki haftadır uğraştığımız alanlarla ilgili yeni başlangıçlar yapmamızı destekleyecek. Olaylara ciddiyetle yaklaşmamız gereken bu süreçte sorumluluk almamız gereken konuları es geçmemeye gayret edelim. Ocak ayında karşılaştığımız fırsatları kaçırdığımızı düşünüyorsak şimdi değerlendirme şansını kaçırmayalım. Duygusal değil, mantık odaklı davranmamız gereken günlerdeyiz. Taşın altına elimizi koymaktan imtina etmemek önemli. Sağlıkla ilgili sorunlara cevap bulabileceğimiz bir dönemde olduğumuzdan kontrollerimizi de ihmal etmeyelim.

4 Eylül Çarşamba, özellikle ikili ilişkilerle ilgili geçmiş konulara odaklanacağımız bir gün.12:00-18:00 arası küslükleri sonlandırmak ve ilişkilerle ilgili yeni adımlar atmak için uygun zaman dilimi.

5 Eylül Perşembe, irademizi ortaya koyuş şeklimizi yönlendiren Mars, 4 Kasım’a kadar ilerleyeceği Yengeç burcuna geçecek. Bu süreçte kendimizi duygusal olarak güvende hissedip hissetmeme konularına daha fazla enerji harcayacağız. Bazı alanlarda gereğinden fazla korumacı olabiliriz. Karşı tarafla tartışmaya girmekten kaçınıp kendi içimizde kavga etme halleri, pasif agresif yaklaşımlar ağırlıklı olacak.

6 Eylül Cuma, Ay Terazi burcunda ilerlerken adil olma ve denge kurma odaklı olacağız. Sabah saatlerinde ilişkilerde daha uyumlu bir akış yakalayabiliriz.

7 Eylül Cumartesi, Merkür’ün Uranüs ile sert açısı iletişim sorunlarına ve fevri çıkışlara yatkınlığı ifade ettiğinden ani tepkilerden kaçınmak önemli olacak.

Haberin Devamı

8 Eylül Pazar ise Ay Akrep burcunda ilerleyecek. Gün genelinde otorite figürleri ile tartışmalardan kaçınalım. Yediklerimize de daha dikkat etmemiz gereken bir gün.

2 Eylül haftası yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde olacak:

YÜKSELEN KOÇ

Pazartesi özel hayatınızda sorunlu gördüğünüz konuları çözüme ulaştırabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni atılımlarda bulunabileceğiniz bu hafta şaşırtıcı haberler alacaksınız. Hafta sonu ise sağlığınıza daha çok dikkat etmeniz gerekebilir.

YÜKSELEN BOĞA

Aileyle ya da evle ilgili sürünceme kalmış konuları netleştirerek başlayacağınız bu haftanın ana konusu özel hayatınız olacak. Aşk hayatınızda ya da çocuklarla ilgili konularda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Hafta sonu ebeveynlerinizle ilgili konularda sabırsız davranmamaya dikkat edin.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta başında arkadaşlarınızla ilgili aklınıza takılan konuları netleştireceksiniz. Ebeveynlerinizle ya da evinizle ilgili yeni kararlar alacağınız bir haftadasınız. Geri plana attığınız konuların gündeme geleceği hafta sonunda ise üstlendiğiniz sorumluluklar sizi zorlayabilir.

Haberin Devamı

YÜKSELEN YENGEÇ

Pazartesi daha önce halledemediğiniz maddi konuları çözümleyebilirsiniz. Hafta genelinde kardeşlerle ve yakın arkadaşlarla olan ilişkiler ön planda olacak. Hafta sonunda, özellikle de para ile ilgili konulardaki fikir ayrılıkları ve tartışmalar sizi tedirgin edebilir.

YÜKSELEN ASLAN

Haftaya, hayata bakış şeklinizde sizi geriye çeken konuları fark ederek başlayacaksınız. Kazançlarınıza, maddi konular odaklanacağınız bu hafta gelir-gider dengesini tekrardan kurmaya çalışacaksınız. İşinizle ilgili konularda ani çıkış yapmaktan kaçının.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında sizi uzun süredir huzursuz eden bir konuyu çözüme ulaştırabilirsiniz. Önemli kararlar alacağınız bu hafta ikili ilişkiler içindeki konumunuzu sorgulayacaksınız. Hafta sonu ise yurt dışıyla ya da uzak akrabalarla ilgili beklenmedik haberler alabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Pazartesi ileri dönük planlarınızla ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Hafta genelinde sizin dışınızda gelişen olayların sonuçlarını kendinize göre şekillendirmeye çalışacaksınız. Hafta sonu ise sosyal hayatınız için planladığınızdan fazla harcama yapabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Pazartesi işlerinizle ilgili tamamlamak istediğiniz konuları sonuca ulaştıracaksınız. Sosyal hayatınız hareketlenirken yeni gruplara dahil olabilirsiniz. Özel hayatınızda ise baskı altında hissedebilirsiniz. Hafta sonu fevri kararlar almamaya gayret edin.

YÜKSELEN YAY

Haftanın ilk günleri seyahat planları yapabilir, çocuklarınızın eğitimleri ile ilgili konuları netleştirebilirsiniz. Hafta genelinde sorumluluklarınıza odaklanıp, işinizle ilgili yeni kararlar alacaksınız. Ailevi durumlar ve sağlık konuları, hafta sonu sizi zorlayabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başında evinizle ilgili harcamaları düzene koyacaksınız. Hafta genelinde eğitim ya da yurt dışı bağlantılı konular gündeminizde olacak. İletişimde aksaklıklar yaşanabilir. Hafta sonu ise aşk hayatınızda kıskançlığa bağlı gerginliklerden uzak durmaya çalışın.

YÜKSELEN KOVA

Pazartesi ikili ilişkilerdeki gerginlikleri konuşarak çözüme ulaştırabilirsiniz. Hafta genelinde giderler, krediler, borçlar gündemde olacak. Özellikle evle ya da ebeveynlerinizle ilgili beklenmedik harcamalar çıkabilir.

YÜKSELEN BALIK

Pazartesi çalışma arkadaşlarınızla olan gerginlikleri çözümleyebilirsiniz. İkili ilişkilerin ve ortaklıkların ön planda olacağı bu hafta partnerinizin sağlığı ile de ilgilenmeniz gerekecek. Hafta sonu ise günlük düzeninizi değiştirecek haberler alabilirsiniz.

Hepimize huzurlu geçecek bir hafta olması dileğimle, sevgiler.