Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

26 Ağustos haftası, Venüs etkilerini yoğun hissedeceğimiz bir hafta. İkili ilişkilerimiz ön planda olacak. Hafta genelinde duygularımızı yoğun yaşayacağımızdan inişli çıkışlı ruh halleri ve uykusuzluk görülebilir.

26 Ağustos Pazartesi, haftaya Ay İkizler burcundayken başlıyoruz. İletişimin, ticari konuların ve eğitimlerin daha hareketli geçeceği bir haftadayız. Öğle saatlerinde otorite figürleri ile çekişmeli diyaloglara girmekten sakınalım. Akşam saatleri fikir alışverişleri, keyifli paylaşımlar için daha uygun.

Haberin Devamı

27 Ağustos Salı, Venüs’ün Uranüs ile güzel bir açısı var. Bu açıyı yaratıcı faaliyetler, sosyal yaşamda aktif olma şeklinde değerlendirebiliriz. Ayrıca özel hayatımızda hoş sürprizlerle karşılaşabilir, beklenmedik tanışmalar yaşayabiliriz.

28 Ağustos Çarşamba ise hem ikili ilişkilerde hem de finansal konularda temkinli olunması gereken bir gün. Hayal kırıklıklarına açık olacağımızdan beklentileri yüksek tutmadan, gerçekçi düşünmek önemli.

29 Ağustos Perşembe, ilişkiler açısında daha tutkulu geçebilir. Ne istediğimizi net olarak biliyorsak o konuda karşı tarafı etki altında bırakabiliriz. İlişki lisanımızı ifade eden Venüs, 29 Ağustos’ta 23 Eylül’e kadar ilerleyeceği Terazi burcuna geçiyor. Venüs Terazi burcundayken kendimizi değerli hissetmek için daha çok ilişkilerimize odaklanırız. İlişkiler, adil olmak ve denge ana konumuz olur. İlişkilerimizde kimi zaman kararsızlıklar da yaşayabiliriz. Ayrıca harcamalarımıza çok sınır koymak istemeyebiliriz.

30 Ağustos Cuma, 4 Ağustos’tan bu yana retro harekette olan Merkür ileri konuma geçecek. Son dönemde aşk hayatımızda, çocuklarla ilgili konularda ve yaratıcı faaliyetlerde yaşadığımız aksaklıkları artık geride bırakacağız. Akşamüstü maneviyat, merhamet, romantizm daha ön planda olacak. Akşam saatlerinde ise bu hissiyat yerini güç çekişmelerine bırakabilir.

Hafta sonu ise Ay Aslan burcunda ilerleyecek. Daha cömert, cesur ve keyfi ön plana alan bir ruh halinde olacağız. Tansiyonla ilgili hassasiyetlere dikkat edilmeli. Pazar öğleden sonra, şifa çalışmaları ya da küslükleri sonlandırmak için uygun zaman dilimi.

Haberin Devamı

Bu hafta yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde olacak:

YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında finansal konularla ilgili uzun zamandır beklediğiniz gelişmeler hızlanabilir. Maddi konuları düzenlemeye odaklanacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde gerçekçi düşünmeye önem verin. Perşembe ise ikili ilişkilerinizde istekleriniz konusunda olumlu karşılıklar alabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Aşk hayatınızda ani, hoş sürprizlerle karşılaşacağınız bu hafta beklentilerinizin gerçekçi olmasına dikkat edin. Çocuğunuz varsa onunla ve arkadaşları ile ilgili konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı ise iş hayatınızda daha etkin olacaksınız.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta başında evinizle ilgili yapmak istediklerinizi hayata geçirebilirsiniz. Ailevi konularda da rahat olacaksınız. Çarşamba işle ilgili alacağınız kararlarda aceleci davranmayın. Hafta sonuna doğru ise çocuklarla ya da sevdiğiniz kişi ile seyahat planları yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN YENGEÇ

Sosyal çevrelerde popüler olacağınız bu hafta yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Yeni bir eğitim ya da kısa bir seyahat de gündeme gelebilir. Bu hafta her duyduğunuza inanamayıp, karar verirken temkinli olmaya gayret edin. Perşembe ise evinizle ya da gayrimenkulle ilgili konular ön planda olacak. 

YÜKSELEN ASLAN

Maddi konularda beklemediğiniz güzel fırsatlarla karşılaşacağınız bu hafta yatırımlarınızda ve harcamalarınızda gerçekçilikten uzaklaşmamaya dikkat edin. Perşembe ise ikili ilişkilerde güzel konuşmalar ya da kısa geziler gündeme gelebilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında eğitimle ya da yurt dışı ile ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Aklınızda olan şeyler umduğunuzdan daha hızlı sonuçlanacak. İkili ilişkilerinizde hayalci davranmamaya gayret edin. Perşembe ise işle, parayla ilgili konularda şans sizden yana olacak.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta başında sizin dışınızda gelişen ve beklemediğiniz kişilerden gelen yardımlar ön planda olacak. Çalışma hayatınızda duyduklarınıza daha temkinli yaklaşmaya gayret edin.  Perşembe ise aşk hayatınızda ya da çocuklarınızla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Özel hayatınıza güzel gelişmeler getirecek bu hafta sosyal hayatınız da hareketli olacak. Çarşamba günü yaptığınız planlarda bazı aksamalar gündeme gelebilir. Haftanın ikinci yarısında ise yalnız kalmak, içsel çalışmalar yapmak için destekli olacak.

YÜKSELEN YAY

Hafta başında işinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayacak, iş arkadaşlarınızdan destek alacaksınız. Fakat işle ilgili vereceğiniz kararlarda Çarşamba günü temkinli olmaya önem verin. Hafta sonuna doğru ise sosyal ortamlarda fikirlerinizle ön planda olacaksınız.

YÜKSELEN OĞLAK

Haftanın ilk günlerinde eğitimle, hukuki ya da yurt dışı ile ilgili konularda karşılaşacağınız fırsatları değerlendirin. Çarşamba atacağınız imzalar ve seyahatler konusunda temkinli davranın. Hafta sonuna doğru ise işinizle ilgili konularda ön planda olacaksınız.

YÜKSELEN KOVA

Evinizle ilgili tamamlamak istediğiniz işleri halledebileceğiniz bu hafta ebeveynlerinizle ilgili de güzel gelişmeler yaşanabilir. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya dikkat edin. Haftanın ikinci yarısında ise seyahat, eğitim ya da ticari alanlarda keyifli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

İkili ilişkilerinizin ön planda olacağı bu hafta yeni tanışmalara ya da mevcut ilişkilerinizde yeni gündemlere hazırlıklı olun. Fakat Çarşamba hayal dünyasında olmadan davrandığınızdan da emin olmalısınız. Maddi konularda sizi sıkan konulara çözüm bulacaksınız.

Hepimize keyifle geçecek bir hafta olması dileğimle, sevgiler.