CaddeDoktor Özcan Deniz! 'Birçok hastalığı burada tedavi etmiş olacaksınız'

Doktor Özcan Deniz! 'Birçok hastalığı burada tedavi etmiş olacaksınız'

19.09.2024 - 09:22 | Son Güncellenme:

Menajerliğini de üstlenen ağabeyi Ercan Deniz'le yollarını ayırdıktan sonra ailesine rest çeken Özcan Deniz, Kıbrıs'ta müzikseverlerle buluştu. "Annem bile bana kızdığında, 'Her gece gazinoda eğleniyorsun' diyor" sözleriyle dikkat çeken şarkıcı, konuklarına "Bu gece güzelce eğlenin" tavsiyesinde bulundu.

Doktor Özcan Deniz Birçok hastalığı burada tedavi etmiş olacaksınız

Ağabeyi Ercan Deniz ve kız kardeşi Yurda Güler hakkında sert açıklamalar yapan Özcan Deniz, önceki gün KKTC'deki bir otelde konser verdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan 52 yaşındaki sanatçı, repertuvarının yanı sıra sohbetiyle de geceye renk kattı.

Haberin Devamı

"EĞLENMEK BİR TEDAVİ BİÇİMİDİR"

Şu an buradaki eğlencenizi Instagram'dan paylaşın, 'Dünya yanıyor, sen orada eğlen' ve 'Dünya umurunda değil' gibi mesajlar yazacaklardır. Kimse, 'Sen eğlenmeyeceksin de kim eğlenecek?' demez. Annem bile bazen bana kızdığında, 'Her gece gidiyorsun gazinoda eğleniyorsun' diyor. Eğlenmek bir tedavi biçimidir.

Doktor Özcan Deniz Birçok hastalığı burada tedavi etmiş olacaksınız

"BUGÜN DOKTORUNUZ BENİM"

Şarkı aralarında sevenleriyle sohbet eden ünlü şarkıcı, "Yarın bir gün bütün kazançlarınızı hastaneye yatırmak istemiyorsanız, bu gece burada hakkını verin. Emin olun bu gece güzelce eğlenin, gelecekte birçok hastalığı şu an burada tedavi etmiş olacaksınız. Bugün doktorunuz da benim. Eğlencenin inatla hakkını verin" ifadelerini kullandı.

Doktor Özcan Deniz Birçok hastalığı burada tedavi etmiş olacaksınız

Yazarlar