Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

Bu hafta Merkür’ün Başak burcuna geçişi ile gökyüzünde 18 Ekim’e kadar ateş enerjisi olmayacak. Bu süreçte Mars’ın da etkisi ile cesur adımlar yerine korumacı ve hesabı iyi yapılmış hamleleri tercih edeceğiz. Hafta sonu ise gökyüzünde etkin bir şans açısı olacak. Bu sebeple haftanın ikinci yarısı zihinsel süreçler ve iletişim güzel ilerleyecek.

9 Eylül Pazartesi, haftaya Ay Akrep burcundayken başlıyoruz. Hafta genelinde kararlı ve güç odaklı olacağız. Algımızı ve iletişim şeklimizi etkileyen Merkür, 9-26 Eylül arasında yöneticisi olduğu Başak burcunda ilerleyecek. Merkür Başak burcundayken olaylara yaklaşımımız daha analitik ve stratejik olacak. Sağlığımızla ve beslenme düzenimizle daha çok ilgileneceğiz. Mükemmellik peşinde olmak, bazı şeyleri takıntı yapmak ve eleştirel davranmak bu süreçte kaçınmamız gereken özellikler olacak.

Haberin Devamı

10 Eylül Salı, iyimserliğin hakim olacağı bir gün. Akşam saatleri sevdiklerimizle güzel paylaşımlarda bulunabiliriz.

11 Eylül Çarşamba, günün ilk yarısı gerginliklerin, anlaşmazlıkların daha fazla yaşanacağı zaman dilimi. Akşamüstünü sakin geçirebiliriz. Fakat Çarşamba ve Perşembe, Güneş’in Jüpiter ile sert açısı olacağından konuları abartmaya, eleştirilerde dozu kaçırmaya yatkınız. Bunun farkında olup kendimizi frenlememiz gereken alanlara dikkat edelim.

12 Eylül Perşembe, Ağustos başında gündemimizde olan konularla ilgili geri dönüşler alabilir, biz de o dönemle ilgili tekrardan eyleme geçebiliriz.

13 Eylül Cuma, Ay Oğlak burcunda ilerlerken enerjimizi işlerimizi düzene sokmak ve bir şeyleri yapılandırmak için kullanmayı tercih edeceğiz. Öğle saatlerinde para piyasalarında tıkanmalar, ilişkilerde anlaşılamama halleri görülebilir.

Hafta sonu ise sosyal hayat hızlanırken, paylaşımlar artacak. Özellikle İkizler, Terazi ve Kovalar ikili ilişkilerde güzel gelişmeler yaşayacak. Pazar sabah saatleri bu anlamda en verimli değerlendirilebilecek zaman.

9 Eylül haftası yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde olacak:

YÜKSELEN KOÇ

Gündelik akışınızı düzenlemek isteyeceğiniz, iş hayatının ön planda olacağı bir hafta. Haftanın ilk yarısında çalışma arkadaşları ile olan iletişimde çok detaycı olmamaya gayret edilmeli. Evinizde, ebeveynlerinizle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu ise ikili ilişkiler konusunda şanslı olacaksınız.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BOĞA

Maddi konulara odaklanacağınız bu hafta finansal alanlarda risk almamaya gayret edin. Çocuklarla ilgili planda olmayan harcamalar çıkabilir. Yaratıcı fikirlerinizi gündeme getirme fırsatı bulacaksınız. Hafta sonu işinizle ve kazançlarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN İKİZLER

Ailevi konularının ve evinizle ilgili işlerin ön planda olacağı bir haftadasınız. Ebeveynlerin sağlıkları ile de ilgilenmeniz gerekebilir. Evinizle ilgili uzun zamandır yapmak istediğiniz harcamaları bu hafta yapabilirsiniz. Hafta sonu aşk hayatınız hareketli geçecek.

YÜKSELEN YENGEÇ

Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle olan iletişimin ön planda olacağı bu hafta hiçbir işi gizli saklı yapmamaya gayret edin. Teknolojik sorunlara, kayıp eşyalara karşı daha tedbirli davranın. Gruplar içinde aktif olacaksınız. Hafta sonu ise evinizde ya da ailenizle geçireceğiniz vakit size çok iyi gelecek.

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

Kazançlarınıza odaklanacağınız bu hafta uzun vadeli planlar konusunda gerçekçi düşündüğünüzden emin olun. Sosyal hayattaki harcamalarınız artabilir. Fakat uzun zamandır alamadığınız ödemeleri de bu hafta alabilirsiniz. Hafta sonu yakın arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle keyifli paylaşımlarınız olacak.

YÜKSELEN BAŞAK

Sağlığınızla, beslenmenizle daha fazla ilgileneceğiniz bu hafta gruplar içinde aktif olacaksınız. İleri dönük projelerinizle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Otorite figürleri ile inatlaşmamaya gayret edin. Hafta sonu ise çabalarınızın karşılığını aldığınızı hissedeceksiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

İletişimde daha geri planda kalmayı tercih edeceğiniz bir haftadasınız. Uzaklarla ve eğitimle ilgili konularda aksilikler yaşanabilir. İşinizle ilgili Ağustos başında tamamlayamadığınız konuları netleştireceksiniz. Hafta sonu ise kendinizle ilgili isteklerinizi gerçekleştirmek için uygun zaman olacak.

YÜKSELEN AKREP

Arkadaşlarınızla bilgi alışverişi yapacağınız bu hafta seyahat planları da yapacaksınız. Sosyal hayatınız için harcamalarda aşırıya kaçma eğiliminiz olacağından dengede kalmaya çalışın. Hafta sonu maneviyatın yüksek olacağı bir zaman. İçsel çalışmalarla değerlendirebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

İş hayatına daha fazla odaklanacağınız bu hafta iş birliği içinde olduğunuz kişilerle gerginlik yaşamamak için fazla eleştirel davranmamaya gayret edin. Finansal sorunları çözebileceğiniz fırsatlarla karşılaşacaksınız. Hafta sonu ise arkadaşlarınızla olan paylaşımlarınız tüm stresinizi alacak.

YÜKSELEN OĞLAK

Eğitimle ya da yurt dışı bağlantılı işlerle daha fazla ilgilenmeniz gerekecek bir haftadasınız. Hukuki konularla ilgili adım atabilir, ortak yürüttüğünüz işlerinize dair yeni kararlar alabilirsiniz. Hafta sonu ise işinizle ilgili güzel gelişmeler gündeme gelebilir.

YÜKSELEN KOVA

Finansal konulara odaklanacağınız bu hafta risk almamaya özen gösterin. Spora ya da diyete başlayabilirsiniz.  Sağlığınızla daha fazla ilgileneceksiniz. Hafta sonu çocuklarınızla ya da partnerinizle seyahat planları yapabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

İkili ilişkilerin ön planda olacağı bu hafta aileniz ile özel hayatınız arasında kalabilirsiniz. İlişkinizde hoş vakit geçireceğiniz fırsatlarla karşılaşacaksınız.  Hafta sonu ise evinizle ilgili harcamalarınıza kaynak yaratacak gelişmeler gündemde olacak.