Kontrollü bir yeniay

Bu yeniay dikkat gerektiren konularda daha uyanık olmayı gerektiren değişiklikler getiriyor.

Sevgili okurlar, 3 Eylül’de Başak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniayda Oğlak burcunun da önemli bir alt tema oluşturduğunu görüyoruz. Başak mevsiminde işe yönelik çabalarımız, mesleki konular, hazırlık aşamasında olan işler, günlük düzen ve sağlığımızı ilgilendirebilecek konular daha çok dikkat çekiyor. Bu dönemde detayları, kafaca bizi meşgul eden konuları ve kimi zaman endişe yaratan olayları daha fazla farkedebiliriz. Bu yeniayda yönetsel işler, planlama gereği ve belirli sınırlamalar da dikkat çekiyor. Yeniayın Balık burcundaki Satürn ile karşıt açıda olduğunu görüyoruz. Dolayısı ile bu dönemde uzun vadeli işler, sorumluluklar ve bekleme yaratan, sabır gerektiren durumlarla daha sık karşılaşabiliriz.

Haberin Devamı

Esnek ama gerçekçi olmaya ihtiyacımız var. Zira önümüzdeki haftalarda tutulma mevsimine gireceğiz. Bir sonraki dolunay aynı zamanda Balık burcunda bir Ay tutulması olacak. Bu dönemde iş, hizmet, etkinlik aradığımız konularda, sağlık ve düzenimizi ilgilendiren konularda önemli sonuçlar gündeme gelecek. İster istemez psikolojik açıdan bizi hassas kılan, dağıtıcı etkilere de açık olacağız.

Artık Merkür düzgün hareketine döndü. Görüşmeler, anlaşmalar ve mesleki yöndeki adımlar bizi daha farklı yönlere götürebilir. Mücadele gezegeni Mars da hemen yeniayın ardından Yengeç burcuna ilerleyecek. Dolayısı bugünlerde bizi duygusal açıdan harekete geçiren, güvenlik konularını öne çıkaran koşullar gelişiyor olacak. Diğer yandan yeniay haritasında Aslan burcunun yükseliyor olması önümüzdeki iki hafta boyunca bizi kişisel açıdan ilgilendiren, kimliğimizi, kişisel gücümüzü ortaya koyduğumuz konuların daha fazla öne çıktığını göreceğiz.

Yükselen burcunuza göre yeniay size neler getirebilir?

Önümüzdeki iki hafta içinde eğer yükselen burcunuz Koç ise iş ortamında yeni başlangıçlar, çalışma hayatınıza yönelik konular, düzen, sağlık ve organizasyonel konularda yenilikler, sorumluluklar dikkat çekebilir. Kişiliğinizi daha fazla ortaya koyma fırsatı bulabileceksiniz. Boğa ise yaratıcı olduğunuz bir konuya ya da aşk hayatınıza daha fazla odaklanabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular öne çıkabilir. Aynı zamanda ailenizi ve evinizi ilgilendiren işler de önem kazanıyor. İkizler ise eve yönelik çabalar, anne-babanızı ilgilendiren uğraşlar ya da toprakla, gayrimenkullerle ilgili gelişmeler önem kazanabilir. Bu alanların sorumluluk getirmesi de mümkün. Yakın çevrenizdekiler, değişiklikler ve görüşmeler hızlanabilir. Yengeç ise bu dönemde kafaca meşgul olduğunuz konular, zihinsel uğraşlar, plan ve organizasyon gerektiren işler ve sorumluluklar önem kazanmakta. Endişelerinizi dengede tutmaya bakın. Para kazanma ve iş odaklı adımlar dikkat çekiyor. Aslan ise bugünlerde kazançlarınızı ve harcamalarınızı ilgilendiren yeni koşullar gündeme geliyor. İş ortamındaki adımlarınızı hızlandırabilir ve kendinize odaklanabilirsiniz. Başak ise bu dönemde yeni istekler ve girişimler dikkat çekiyor. Ancak hesapta olmayan, gizli kalan bazı durumlar ya da belirsizlikler de gündeme gelebilir. Bu nedenle uyanık olmalısınız.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde zihinsel meşguliyetler, bazı bağlayıcı ya da gizli durumlar söz konusu olabilir. Yine de bu dönemde gelecek yönünde olumlu destekler bulabilirsiniz. Arkadaşlıklar, gruplar hareket getirebilir. Akrep ise bugünlerde gelecek planlar ve işle ilgili beklentilerinizi daha ciddi şekilde ilerletme olanağı bulabilirsiniz. Daha çok dikkat çekebilecek ya da başarı gösterebileceksiniz. Yay ise bu dönemde iş hayatında, üstlerinizle ilgili konularda ilerleme ve daha fazla sorumluluk gündeme gelebilir. Başarı için hazırlıklı olmalısınız. Uzaklar, yeni insanlar size

Haberin Devamı

şans getirebilir. Oğlak ise bugünlerde kendinizi geliştirme yönünde önemli imkanlar var. Onanmak, tanınmak ve yeni insanlarla temas etmek faydalı olacak. İşle ilgili uğraştırıcı durumlar da mümkün. Saka ise bazı endişeler, kriz yaratan değişiklikler gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi yapıcı şekilde ele almaya çalışın. Karşıt durumları göz önüne almanız gerekebilir. Balık ise bu dönemde evlilik, ilişkiler ve karşılıklı konularda yenilikler dikkat çekebilir. Önemli muhasebeler içindesiniz. Çalışma hayatınızı ve sağlığınızı ilgilendirebilecek koşulları da ihmal etmemelisiniz.