Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

Bu hafta gökyüzündeki en önemli olay Ay tutulması. Hem zorlayıcı hem de fırsat barındıran etkileri olacak bir haftadayız.

16 Eylül Pazartesi, haftaya Ay Kova burcundayken giriyoruz. Güne telaşlı başlayabiliriz. Sabah saatlerinde hiçbir konuda ısrarcı olmamaya gayret edelim. Yeni işleri ve önemli konuşmaları da 12:38 sonrasına bırakmaya çalışalım.

17 Eylül Salı, ikili ilişkiler gündemde olacak. Empati kurmada ve adil davranmakta zorlanabiliriz. Bu yüzden ilişkilerde önemli kararlar almak ya da ciddi konuşmalar yapmak için çok uygun bir gün değil.

Haberin Devamı

18 Eylül Çarşamba Balık burcunda gerçekleşecek Ay tutulması, 2025-2027 arasında önceliğimiz olacak konularla ilgili fragman mahiyetinde bir tutulma. Önümüzdeki 2 sene boyunca detaylarda kaybolmadan resmin bütününü görebilmenin, somut bakış açısına duygusallık katabilmenin önemini hatırlayacağız. Bize hizmet etmeyen her duygu, ilişki ve davranışı bırakabilmenin önemli olduğu bir zaman dilimindeyiz. Karar verirken gerçekçilikten kopabileceğimizi, kandırılma ihtimalimizi arttıran şartlar olduğunu unutmayalım. Sularla, kimyasal maddelerle ve gizli kalmış olaylarla ilgili konular da sık sık gündeme gelecek.

19 Eylül Perşembe, Ay Koç burcunda ilerleyecek. Gün genelinde enerjik ve yeni fikirleri uygulamaya hevesli olacağız. Otorite figürleri ile işbirliği yapmak, yaratıcılık gerektiren işlerle ilgilenmek için destekli bir gün.

20 Eylül Cuma, günün ilk yarısında finansal alanlarda ani iniş çıkışlar yaşanabilir. İlişkilerde de inatçı tavırlardan kaçınmakta fayda var.

21 Eylül Cumartesi, sert açıların etkisinde olacağımızdan işler planladığımız gibi gelişmeyebilir. Sindirim sistemi sorunlarına, ticari konularda yanılgılara ve seyahatlerde aksamalara karşı dikkatli olalım.

22 Eylül Pazar ise Güneş Terazi burcuna geçecek. Şimdiden tüm Terazilere mutlu yaşlar dilerim. Kendimizi rahatlıkla ifade edebileceğimiz, olayları istediğimiz gibi yönlendirebileceğimiz bir gün. Özellikle öğle saatlerini yapacağımız konuşmalar açısından verimli geçirebiliriz. Kıskançlıktan ve takıntılı davranışlardan uzak durmaya da özen gösterelim.

Haberin Devamı

16 Eylül haftası yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde olacak:

YÜKSELEN KOÇ

Haftaya ikili ilişkilerinizde kaybettiğiniz dengeyi bulma gayreti ile başlayacaksınız. Ay tutulması sizin kontrolünüz dışında gelişen olayları ve psikolojik süreçleri ön plana çıkaracak. Stres sebebi ile sindirim sistemi sorunları gündeme gelebilir. İş hayatınızda güzel fırsatlarla karşılaşacağınız bu hafta ilişkilerinizde kontrolcü davranmamaya çalışın.

YÜKSELEN BOĞA

Sağlıkla ilgili konulara odaklanarak başlayacağınız bu hafta, arkadaş çevreniz de yoğun gündem oluşturacak. Yeni tanışmalar, yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlama bu hafta mümkün.

Girişimlerinizde gerçekçi düşündüğünüze emin olun. Hafta sonu çocuklarınızla ilgili de olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Haftaya özel hayatınızdaki sorunları çözümlemeye çalışarak başlayacaksınız. Ay tutulması işinizle ilgili yeni kararları gündeme getirecek. Ailevi konularda daha aktif olacağınız bu hafta, bir aile büyüğünün sağlığı ile ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta sonu ise harcamalarınız planladığınızdan fazla olacak.

Haberin Devamı

YÜKSELEN YENGEÇ

Haftanın ilk günlerinde aile içindeki sorumluluk paylaşımlarını dengelemeye çalışacaksınız. Hayata bakış şeklinizi sorgulayacağınız bir dönem başlıyor. Yurt dışı bağlantılı işlerle ya da eğitimle ilgili konularla daha fazla ilgileneceksiniz. Özel hayatınızın keyifli geçeceği bu hafta hiçbir konunun gizli kalmayacağını bilerek hareket edin.

YÜKSELEN ASLAN

Haftaya yakın çevrenizle yaşanan fikir ayrılıkları ile başlayabilirsiniz. Ay tutulması sizi huzursuz eden konuları, onlardan kurtulmanız için açığa çıkaracak. İşinize, kazançlarınıza odaklanmanın sonucunu güzel alacağınız bir haftadasınız. Hafta sonu kardeşlerle ya da yakın arkadaşlarınızla sert iletişimden sakının.

YÜKSELEN BAŞAK

Haftanın ilk günleri maddi konularda temkinli olmaya özen gösterin. Ay tutulması ikili ilişkilerinizde geride bırakmak istediğiniz konuları gündeme getirecek. Bu hafta hayallerinizin peşinden gitmek size iyi hissettirecek. Hafta sonu ise gruplar içinde ısrarcı olmamaya çalışın.

YÜKSELEN TERAZİ

Özel hayatınızdaki değerinizi sorgulayarak başlayacağınız bu hafta sağlık konularına da odaklanacaksınız. Hukuki süreçlerde ya da yurt dışı bağlantılı işlerde aksamalar yaşanabilir. Hafta sonu ise evinizde sorun yarattığını düşündüğünüz işleri tamamlamak size iyi gelecek.

YÜKSELEN AKREP

Haftaya planda olmayan harcamalarla başlayabilirsiniz. Ay tutulması özel hayatınızda geride bırakmak istediğiniz sorunları gündeme getirecek. Çocuklarla ilgili konularla da ilgilenmeniz gerekecek. Sosyal hayatınızın etkin olacağı bu haftanın son günlerinde sizin dışınızda gelişen olayları çözümlemeye çalışacaksınız.

YÜKSELEN YAY

Haftanın ilk günü arkadaşlarınızla ilgili durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Ay tutulması ailevi konuları ve ikili ilişkilerinizi gündeme getirecek. İş hayatında olumlu gelişmelerin yaşanacağı bu hafta iş birliği yaptığınız alanlarda temkinli olmaya gayret edin. Hafta sonu ise arkadaşlarınızla maddi konularda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Pazartesi iş hayatınızda riskli hareket etmemeye özen gösterin. Ay tutulması yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi, eğitim hayatınızı gündeme getirecek. İkili ilişkilerde şanslı bir dönemdesiniz. Hafta sonu ise otorite figürleri ile güç savaşlarından uzak durun.

YÜKSELEN KOVA

Haftaya ticari ya da hukuki konularla ilgilenerek başlayacaksınız. Ay tutulması maddi süreçlere ve kendinizi nasıl değerli hissettiğinize odaklanmanıza sebep olacak. Geri plana attığınız endişelerinizi çözümleyebileceğiniz bu hafta, uzaklarla ilgili pürüzler degündeme gelebilir.

YÜKSELEN BALIK

Finansal süreçlerle ilgilenerek başlayacağınız bu hafta aileniz daha fazla gündeminizde olacak. Ay tutulması burcunuzda gerçekleşecek ve kendinizle ilişkinizi sorgulatacak. Bu süreçte partnerinizden destek alacaksınız. Hafta sonu ise uzun vadeli planlarınızla ilgili riskli karar vermemeye gayret edin.