Pişirilir

Pişirilir

Son dakika pişirilir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pişirilir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pişirilir haber sayfamızda...

Pişirilir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 634 pişirilir haberi bulunmuştur.
Hiç dağılmadan yumuşacık pişecek! Pırasa bu tarifle yapılınca faydası katlanıyor
Hiç dağılmadan yumuşacık pişecek! Pırasa bu tarifle yapılınca faydası katlanıyorTüm bu ipuçlarına dikkat ederek pırasayı pişirdiğinizde asla dağılma sorunuyla karşılaşmayacaksınız. Ancak pişirme esnasında sıralama ve yöntem çok önemli. Peki pırasa en güzel şekilde nasıl pişirilir? İşte detaylar.
24.10.2024Püf Noktası
Börekçilerin parmak yedirten sırrı! Tek şişe yeterli: Tel tel dökülüyor, çıtırlığı efsane
Börekçilerin parmak yedirten sırrı! Tek şişe yeterli: Tel tel dökülüyor, çıtırlığı efsaneTürk mutfağında önemli bir yer edinen börek, çeşit çeşit hazırlanabiliyor. Özellikle börekçilerin hazırladığı çıtır böreği elde etmek zor bir işlem gibi görünebilir. Ancak gerçek bir lezzet ustası olabilmek için bu sırları bilmeniz gerekiyor. Böylece evinizde leziz börekler pişirebilirsiniz. İşte sırrı.
18.10.2024Püf Noktası
Lahana dolmasını böyle sarın, dağılma derdi kalmayacak! Lezzetine doyulmuyor
Lahana dolmasını böyle sarın, dağılma derdi kalmayacak! Lezzetine doyulmuyorTürk mutfağının çok sevilen lezzetlerinden biri de lahana dolmasıdır. Diğer dolma çeşitlerine kıyasla lahanadan elde edilen dolma, daha fazla teknik gerektirebilir. Pişerken incelen yaprakları dolmanın dağılmasına neden oluyorsa bu taktikleri deneyin. İşte lezzetine doyum olmayan lahana dolması için yapılması gerekenler.
23.09.2024Püf Noktası
En Leziz Tuzda balık tarifi 🐟 Tuzda balık nasıl yapılır, nasıl pişirilir? Tuzda balık nasıl yakılır, nasıl servis edilir?
En Leziz Tuzda balık tarifi 🐟 Tuzda balık nasıl yapılır, nasıl pişirilir? Tuzda balık nasıl yakılır, nasıl servis edilir?MasterChef Türkiye'de bu akşam tuzda balık yapılacak. Yarışmacılar en iyi tuzda balık tarifini deneyecek. İzleyenler ise televizyon karşısında Tuzda balık nasıl yapılır, nasıl pişirilir? Tuzda balık nasıl yakılır, nasıl servis edilir? sorularına cevap arayacak. İşte tuzda balık tarifi
7.09.2024Bilgi Rehberi
Böyle pişirince asla dağılmıyor, kabuk da atmıyor! Aşçıların sırrı un ve sütteymiş
Böyle pişirince asla dağılmıyor, kabuk da atmıyor! Aşçıların sırrı un ve sütteymişNohut Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Hele yanına pilav da eklenince tadından geçilmiyor. Ancak nohudun haşlanırken kabuklarını atması lezzetine halel getirebilir. Peki nohut haşlarken kabuklarının soyulmaması için neler yapılmalıdır? İşte lokum gibi lezzetli nohut yemeğinin püf noktaları.
30.08.2024Püf Noktası
MASTERCHEF TEPSİ MANTISI TARİFİ: 🥟 Tepsi mantısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte MasterChef tepsi mantısı yapımı
MASTERCHEF TEPSİ MANTISI TARİFİ: 🥟 Tepsi mantısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte MasterChef tepsi mantısı yapımıMasterChef'te yeni haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılardan tepsi mantısı yapmaları istendi. Yarışmanın tutkunları ise MasterChe'te yapılan tepsi mantısı tarifini araştırmaya başladı. Peki, tepsi mantısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte MasterChef tepsi mantısı tarifi...
21.08.2024Bilgi Rehberi
Dibi tutmadan yaprak sarma nasıl pişirilir? Sarmaların altına bu malzemeleri ekleyin
Dibi tutmadan yaprak sarma nasıl pişirilir? Sarmaların altına bu malzemeleri ekleyinYaprak sarma, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Ancak, bu lezzetli yemeği hazırlarken karşılaşılan en büyük sorunlardan biri, sarmaların pişirme sırasında dibinin tutmasıdır. Dibi tutmuş sarmalar hem lezzet kaybına yol açar hem de sunum açısından istenmeyen bir durum yaratır. Peki, yaprak sarmayı dibi tutmadan nasıl pişirebiliriz? İşte sarmalarınızı mükemmel pişirmenin sırrı!
21.08.2024Bilgi Rehberi
Nohut kabuklanmasını engelliyor, pamuk gibi oluyor! Tencereye 1 kaşık ekleyin
Nohut kabuklanmasını engelliyor, pamuk gibi oluyor! Tencereye 1 kaşık ekleyinNohut yemekleri, hem lezzetli hem de besleyici olmasıyla mutfaklarımızın vazgeçilmezleri arasında yer alır. Ancak nohutu pişirirken karşılaşılan en yaygın sorunlardan biri kabuklanma ve sertliktir. Peki, nohutu pamuk gibi yumuşacık yapmanın sırrını biliyor musunuz? Tencereye ekleyeceğiniz sadece 1 kaşık bu malzeme ile nohudunuzu kabuklanmadan ve sertleşmeden pişirebilirsiniz. İşte bu mucizevi tüyoyu keşfedin...
22.07.2024Bilgi Rehberi
MASTERCHEF ÖZBEK PİLAVI TARİFİ | 🍚 Özbek pilavı nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?
MASTERCHEF ÖZBEK PİLAVI TARİFİ | 🍚 Özbek pilavı nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?MasterChef'te ana kadro için mücadeleler başladı. Ana kadroya girmek isteyen yarışmacılar ilk kadro için belli olurken kalanlar yedekler için yarıştılar. Yarışmacılardan ise ikinci etapta Özbek pilavı yapılması istendi. Yarışmanın tutkunları ise "Özbek pilavı nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?" sorusunu araştırmaya başladı. İşte Özbek pilavı tarifi…
17.07.2024Bilgi Rehberi
Wok tavada her şey pişirilmez! İçten içe yakıyor, metalin tadı yemeğe geçiyor
Wok tavada her şey pişirilmez! İçten içe yakıyor, metalin tadı yemeğe geçiyorÇin mutfağında yaygın olarak kullanılan woklar, yüksek ve eğimli kenarlara sahip kase şeklinde kızartma tavalardır. Woklar genellikle sote yapmak için kullanılsa da derin yağda kızartma, haşlama ve buharda pişirme dahil olmak üzere her türlü mutfak işinde faydalıdır. Ancak bazı yiyecekleri pişirmek için uygun değil. Açıklıyoruz!
8.07.2024Püf Noktası
Ekşili kuru dolma tarifi: Kuru dolma nasıl yapılır, malzemeler neler? MasterChef ekşili kuru dolma yapılışı
Ekşili kuru dolma tarifi: Kuru dolma nasıl yapılır, malzemeler neler? MasterChef ekşili kuru dolma yapılışıSofraların vazgeçilmezlerinden olan dolmanın en sevilen çeşitlerinden olan kuru dolma! Nar ekşisi ile tatlandırılan kuru dolmanın yapılışı ve gerekli malzemeler ise lezzet avcılarının gündeminde. Ekşili kuru dolma nasıl yapılır?
5.07.2024Bilgi Rehberi
Aşçıların uyguladığı gizli yöntem! Böyle bulgur pilavı yemediniz, hayran bırakan tat
Aşçıların uyguladığı gizli yöntem! Böyle bulgur pilavı yemediniz, hayran bırakan tatEvde hazırlanan bulgur pilavı çoğu zaman istenen kıvamda olmayabiliyor. Özellikle su ayarı yaparken zorlanabilirsiniz. Bu nedenle daha kuru olan bulgur pilavının tadı güzel olmayabilir. Aşçıların uyguladığı yöntemleri mutlaka deneyin.
28.06.2024Püf Noktası
Kaldirik otunun faydaları saymakla bitmiyor! Yumurtayla tadı doyumsuz
Kaldirik otunun faydaları saymakla bitmiyor! Yumurtayla tadı doyumsuzPek çok ismi olan kaldirik otu, hodan, ıspıt ve zılbıt olarak da biliniyor. Peki birçok kişinin varlığından habersiz olduğu bu lezzetli otun faydaları neler ve nasıl pişirilir? Detaylar haberimizde!
Sırlarla dolu Topkapı Sarayı Haremi'nde ilk! Ziyarete açıldı
Sırlarla dolu Topkapı Sarayı Haremi'nde ilk! Ziyarete açıldıTopkapı Sarayı Hareminde Cariyeler Taşlığı ve Hamamı ile Kuşhane Mutfağı yerli ve yabancı turistlerin ziyaretine açıldı.
7.06.2024Haberler
Sırlarla dolu Topkapı Sarayı Haremi'nde ilk! Ziyarete açıldı
Sırlarla dolu Topkapı Sarayı Haremi'nde ilk! Ziyarete açıldı Topkapı Sarayı Hareminde Cariyeler Taşlığı ve Hamamı ile Kuşhane Mutfağı yerli ve yabancı turistlerin ziyaretine açıldı.
7.06.2024Gündem
Tavuk haşlarken beyaz köpük çıkıyorsa dikkat! Sebebi bozulma değil, 'albümin'miş
Tavuk haşlarken beyaz köpük çıkıyorsa dikkat! Sebebi bozulma değil, 'albümin'mişBirçok farklı yemek için hazırlanan tavuklar genellikle su ile birlikte pişirilir. Pişerken tencerede yükselen beyaz tabaka, herkesin aklında aynı sorunun oluşmasına yol açıyor. Pişirdiğiniz tavuğun bozuk olma ihtimali var mı?
1.06.2024Püf Noktası
Et kavururken sert oluyorsa 1 bardak ekleyin! Et lokum gibi yumuşacık oluyor
Et kavururken sert oluyorsa 1 bardak ekleyin! Et lokum gibi yumuşacık oluyorEt kavururken en sık karşılaşılan problemlerden birisi de etin sert olmasıdır. Kavurduğunuz et sert oluyorsa bazı püf noktaları gözden kaçırıyorsunuz demektir. Size önereceğimiz bu püf noktalarla et lokum gibi yumuşacık olacak. İşte yumuşacık et kavurmanın püf noktası…
21.05.2024Püf Noktası
Aşçılar dağılmaması için püf noktasını verdi! İçli köfte böyle pişmeliymiş
Aşçılar dağılmaması için püf noktasını verdi! İçli köfte böyle pişmeliymişİçli köfte, Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden birisi oluyor. Hem yapımı hem de tadıyla dikkat çeken içli köfte, birçoğumuz için evde yapılması zor gibi görünse de aslında oldukça keyifli bir deneyim sunuyor. İşte içli köfte yaparken bilmeniz gerekenler ve lezzetin sırrı...
25.04.2024Püf Noktası
Lezzeti ile Ramazan ayında da revaçta! Tadını bilen akın ediyor
Lezzeti ile Ramazan ayında da revaçta! Tadını bilen akın ediyorErzurum’a özgü önemli lezzetlerden birisi olan ve odun ateşinde pişirilen cağ kebap, Ramazan ayında iftar sofralarının vazgeçilmezi oldu. Cağ kebabın lezzeti dünyada konuşulurken adı ile alakalı da devam eden bir tartışma bulunuyor.
20.03.2024Gündem
‘İftara ana yemek ne yapayım?’ diye düşünmenize gerek yok! Hem doyurucu hem pratik tarif
‘İftara ana yemek ne yapayım?’ diye düşünmenize gerek yok! Hem doyurucu hem pratik tarifRamazan ayı geldiğinde iftarda ne yemek yapacağım diye düşünenlerdenseniz üzülmeyin. "İftara ana yemek ne yapayım?" telaşıyla uğraşmanıza gerek yok. Hem doyurucu hem de pratik bu yemekle iftar sofranızı taçlandırabilirsiniz.
11.03.2024Yemek
İftar sofralarına tarifler
İftar sofralarına tariflerRamazan ayında mutfaklarda tatlı bir telaş vardır. Herkesin aklında, “iftarda ne yesek?” sorusu... Anadolu’nun farklı bölgelerinden derlediğimiz tarifler sofranıza renk katacak.
9.03.2024Pazar
Barbunyaya lezzet katan tüyo! Lokantacıların sırrı buymuş
Barbunyaya lezzet katan tüyo! Lokantacıların sırrı buymuşBakliyat yemeklerinin arasında en sevilen lezzetlerinden birisi barbunya. Pek çok şekilde tüketilebilen bu bakliyat en çok zeytinyağlı tercih ediliyor. Ancak bu yemeği yapmadan önce dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar var. Lokantalarda bayılarak yediğimiz zeytinyağlı barbunya yemeğine lezzet katan sırrı sizin için paylaştık.
20.02.2024Yemek
Namı ülkenin dört bir yanına yayıldı! 7 saniyede pişiyor, 120 TL'den satılıyor
Namı ülkenin dört bir yanına yayıldı! 7 saniyede pişiyor, 120 TL'den satılıyorBurdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen ve 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillenen lezzetin namı ülkenin dört bir yanına yayıldı. Kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen yemeğin fiyatı ise 120 TL.
4.02.2024Haberler
Namı ülkenin dört bir yanına yayıldı! 7 saniyede pişiyor, 120 TL'den satılıyor
Namı ülkenin dört bir yanına yayıldı! 7 saniyede pişiyor, 120 TL'den satılıyorBurdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen ve 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillenen lezzetin namı ülkenin dört bir yanına yayıldı. Kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen yemeğin fiyatı ise 120 TL.
4.02.2024Gündem
Biber ve kabak dolmasını solladı! Farklı lezzet arayanlara domates dolması
Biber ve kabak dolmasını solladı! Farklı lezzet arayanlara domates dolmasıPatlıcan, patates, biber dolmasından daha lezzetli bir tarif ile karşınızdayız. Domatesten dolma olur mu demeyin? Diğer dolmaları geride bırakıyor hem de farklı lezzet arayanlar için seçenek oluyor. Peki domates dolması nasıl yapılır? İşte domates dolmasının tarifi…
2.02.2024Yemek

Benzer Haber Etiketleri

Pişirilir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.