SiyasetDadaşların ilgisi CHP’yi memnun etti

Dadaşların ilgisi CHP’yi memnun etti

04.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Partisinin 1977’den bu yana milletvekili çıkaramadığı ve AK Parti’nin kaleleri arasında gösterilen Erzurum’a milletvekilleri ve MYK üyeleriyle önceki gün çıkarma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentten önümüzdeki seçim için umutlu ayrıldı. Edinilen bilgiye göre, basına kapalı gerçekleştirilen MYK’da, partinin Erzurum’daki oy potansiyeline ilişkin yerel bir kaynağın değerlendirmeleri de ele alındı.

Dadaşların ilgisi CHP’yi memnun etti

MEHTAP GÖKDEMİR Ankara  CHP’li kurmaylar Erzurum ziyaretine ilişkin Milliyet’e, “Çok iyi geçti. Bugüne kadarkilerin en iyisiydi. Erzurum’u biraz daha güçlendirmek için zamana ihtiyacımız var. Daha devamı gelir. Erzurum’da vekil çıkarmaya yakınız. Son üç ayda daha çok asılmamız lazım. İnsanlar karar değiştirebiliyor. Erzurum seçmeni sağa oy vermeye eğimli. Bunu kırıyoruz” değerlendirmesinde bulundu. Kurmaylar, Doğu Anadolu ve Güneydoğu’da her ilden CHP’nin milletvekili çıkaracağına inandıklarını dile getirdi.  

Haberin Devamı

CHP, Meclis’in tatilde olduğu dönemde her salı günü farklı bir kentte parti grubunu toplama kararı  almıştı.  

Haftaya Edirne’de 

CHP lideri, milletvekilleri ve MYK üyeleriyle önümüzdeki hafta da Edirne’de olacak. Erzurum’dan farklı olarak bundan sonraki grup toplantılarına milletvekili katılımı 70-80 ile sınırlı tutulacak. Diğer milletvekilleri ise çevre illere gidecek.