Caddeİbrahim Tatlıses'in yaralandığı kazada kamyon şoförü serbest bırakıldı

İbrahim Tatlıses'in yaralandığı kazada kamyon şoförü serbest bırakıldı

27.08.2022 - 14:22 | Son Güncellenme:

Bodrum'da 25 Ağustos Cuma günü sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen İbrahim Tatlıses, dün akşam İzmir’in Çeşme ilçesinde bir restoranda sevenleriyle buluştu. Sahneye ayakları sargılı olarak tekerlekli sandalye ile çıkan usta sanatçı, "Allah yüzümüze baktı. Allah’ın sevgili kuluyum demek ki bize çok dua ediyorsunuz” dedi. Sekiz kişinin yaralandığı kazada kamyon sürücüsü Gültekin Gülsoy ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Tatlıses'in şoförü ise ifadesinde karşı şeritten gelen kamyonla bir anda çarpıştığını ve şok yaşadığını söyledi.

İbrahim Tatlıses, Muğla’nın Bodrum ilçesinde içinde bulunduğu minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralandı. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu özel aparatlarla aracın kapısı söküldü. Araçtan kurtarılan 70 yaşındaki sanatçı, sedyeye alınıp, hazır bekleyen ambulansa taşındı ve hastaneye kaldırıldı.

İbrahim Tatlısesin yaralandığı kazada kamyon şoförü serbest bırakıldı

Haberin Devamı

İbrahim Tatlıses, Bodrum'da özel bir hastanede gerçekleşen tedavisinin ardından dün akşam İzmir’in Çeşme ilçesinde bir restoranda konser verdi. İki ayak tarak kemiğinde kırık tespit edilen 'İmparator' lakaplı sanatçı, sahneye ayakları sargılı olarak tekerlekli sandalyede çıktı.

İbrahim Tatlısesin yaralandığı kazada kamyon şoförü serbest bırakıldı

"AYAĞIMI YÜZÜNÜZE KARŞI ÇEVİRDİM, ÖZÜR DİLERİM"

Çeşme'de sevenleriyle bir araya gelen Tatlıses, ölümden döndüğü kaza anında yaşadıklarını şöyle anlattı:

Şimdi ben ayağımı yüzünüze karşı çevirdim özür dilerim. Niye? Ayağımın altında kırıklar olduğu için. Yüce Allah yine bir kıyak geçti. Allahutaala sağ olsun. Allah yüzümüze baktı. Allah’ın sevgili kuluyum demek ki bize çok dua ediyorsunuz. Allah razı olsun. Oradan biz nasıl sağ çıktık, ben hala şaşırmış vaziyetteyim. Yabancı filmlerde kamera araba içinde takla atar ya, aynen öyleydi. Habire döndüm ama bir yere varamadım. Melek gönderdi 'Onların önünde kaya ol' dedi. Kayaya çarpıp durduk. Bir çalışanımız var. 'İbrahim Bey biz yaşıyor muyuz?' dedi. 'Allah bizi kurtardı' dedim.

KAZA BÖYLE GERÇEKLEŞTİ

Muğla’nın Bodrum ilçesi Kapuz Caddesi'nden 25 Ağustos tarihinde Ortakent yönüne giden Gültekin Gülsoy'un kullandığı 48 BZ 087 plakalı kamyon, bölünmüş yola 60 metre kala yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkıp, savrulduktan sonra karşı şeride geçerek Uğur Yılmaz yönetimindeki 35 GH 063 plakalı ve İbrahim Tatlıses'in de içerisinde bulunduğu minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle kamyon ve minibüs şarampole yuvarlanırken, Tatlıses'in bulunduğu minibüs alev aldı.

İbrahim Tatlısesin yaralandığı kazada kamyon şoförü serbest bırakıldı

Haberin Devamı

YANGINI İDO SÖNDÜRDÜ

Aracın yandığını gören sanatçının oğlu İdo Tatlıses, yoldan geçen bir araçtan temin ettiği yangın söndürme tüpüyle alevlere müdahale etti. Araç içinde sıkışan Tatlıses, kısa sürede gelen ekiplerin müdahalesiyle yaklaşık bir saatte araçtan çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan Tatlıses'in yapılan sağlık taramasında ayak tarak kürek kemiklerinde kırık olduğu tespit edildi. Sanatçı, ayağındaki kırığa rağmen söz verdiği üzere hayranlarıyla buluşmasını ertelemedi.

TARAFLAR BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Kamyon şoförü Gültekin Gülsoy'un, ifadesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda aracın hakimiyetini kaybettiğini ve kazanın şokunu yaşadığını söylediği öğrenildi. Kazayla ilgili tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı, kamyon şoförü Gültekin Gülsoy'un yapılan muayenesinde, kanında 0.10 promil alkol tespit edildiği belirtildi. Gülsoy işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Öte yandan Tatlıses'in şoförü Uğur Yılmaz da ifadesinde karşı yönden gelen kamyonla bir anda çarpıştığını ve büyük şok yaşadığını ifade etti.