CaddeArzum Onan yeni bir aşka yelken açtı! İlk yorum Mehmet Aslantuğ'dan geldi

Arzum Onan yeni bir aşka yelken açtı! İlk yorum Mehmet Aslantuğ'dan geldi

22.09.2024 - 10:03 | Son Güncellenme:

Oyuncu Arzum Onan ile meslektaşı Mehmet Aslantuğ, 27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz mayıs ayında tek celsede bitirmişti. Arzum Onan'ın geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtığı öğrenilmişti. Bu ilişkiye ilk yorum eski eşten geldi.

Arzum Onan yeni bir aşka yelken açtı İlk yorum Mehmet Aslantuğdan geldi

1996 yılında nikâh masasına oturan ve ünlüler dünyasında 'örnek çift' olarak gösterilen Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan, Mayıs 2023'te anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Haberin Devamı

Beykoz 1. Aile Mahkemesi'ne el ele gelen ikilinin, duruşma sonrasında da adliyeden el ele ayrılması dikkat çekmişti.

AMERİKA'YA GİTTİ

Manken ve oyuncu Arzum Onan'ın geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. İddialara göre, gönlünü Orkan Özkan'a kaptıran isim, Amerika’da yaşayan sevgilisinin yanına gitmişti.

Arzum Onan yeni bir aşka yelken açtı İlk yorum Mehmet Aslantuğdan geldi

"HER ŞEY YOLUNDA"

Aramızda Kalmasın'ın haberine göre, eski eşler Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ bir tiyatro oyununda karşılaştı. Oyun öncesi Orkan Özkan ile ilgili konuşan Onan, “Her şey yolunda” dedi.

"İLK BANA AÇIKLADI"

Aslantuğ ise bu ilişkiyi ilk kendisinin öğrendiğini belirterek “Biz sandığınız gibi travmatik olayların içinden geçmedik. Bu başka bir yorgunluktu belki. Tasarrufu Arzum öyle uygun görmüştü, bize de saygı duymak düştü. Evet, Arzum’un hayatında biri var, hakkıdır. İlk bana açıkladı zaten” dedi.

Haberin Devamı