CaddeSurvivor aşıklarının mutlu sonu! Nisa Bölükbaşı ve Yiğit İnandı evlendi

Survivor aşıklarının mutlu sonu! Nisa Bölükbaşı ve Yiğit İnandı evlendi

22.09.2024 - 14:35 | Son Güncellenme:

Survivor All Star 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı, bir süredir beraber olduğu sevgilisi Yiğit İnandı ile evlendiğini duyurdu. Çift, sade bir törenle dünyaevine girdi.

Survivor aşıklarının mutlu sonu Nisa Bölükbaşı ve Yiğit İnandı evlendi

Survivor All Star 2022'de şampiyon olan Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu yarışması sonrası tartışmalara çok konu olmuştu.

Haberin Devamı

'SMS olmasaydı kazanamazdı' denilen Nisa Bölükbaşı, geçtiğimiz haziran ayında sevgilisi Yiğit İnandı ile nişanlandığını duyurmuştu.

OGEDAY GİRİŞKEN İLE İLİŞKİSİ

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı, birlikte mücadele ettikleri Survivor 2020 sonrası aşk yaşamıştı. Ünlü oyuncu, Taksim Meydanı'nda Nisa'ya evlilik teklif etmişti.

İkili, bir süre sonra da ayrılık kararı almıştı. Ogeday Girişken ile yeni bir aşka yelken açan Nisa, bu ilişkiyi de sonlandırdıktan sonra eski Survivor yarışmacılarından Yiğit İnandı ile aşk yaşamaya başlamıştı.

NİŞANLANDILAR

Bölükbaşı, geçtiğimiz haziran ayında sosyal medya hesabından nişanlandığını duyurdu. Sevgilisi Yiğit İnandı ile sessiz sedasız yüzük takan ismin bu hamlesi sevenlerini şaşırtmıştı.

Haberin Devamı

Survivor aşıklarının mutlu sonu Nisa Bölükbaşı ve Yiğit İnandı evlendi

Bölükbaşı ve İnandı, bugün nikah masasına oturdu.Çift, sade bir törenle dünyaevine girdi.

"NİKÂH YAPIP GELİYORUZ"

Nisa Bölükbaşı, nişanlısının nikâh öncesi verdiği pozu Instagram hesabından "Biz bir nikâh yapıp geliyoruz" notuyla yayınladı.

Survivor aşıklarının mutlu sonu Nisa Bölükbaşı ve Yiğit İnandı evlendi