MasterChef Ayyüce'nin yaşı - boyu kaç? MasterChef Ayyüce nereli?MasterChef Türkiye 2020 yarışmacıları arasında bulunan Ayyüce Kamit, izleyenler tarafından merak konusu oldu. MasterChef Ayyüce'nin yaşı ve boyunu öğrenmek için arayışa geçen vatandaşlar, Masterchef Ayyüce'nin nereli olduğunu da bilmek istiyor. Bu hafta kırmızı takım kaptanlığını yapan Ayyüce hakkında merak edilenler haberimizde...
MasterChef yarışmacısı Ayyüce Kamit kimdir? Ayyüce'nin yaşı, boyu, kilosu kaç? İşte biyografisi...MasterChef Türkiye 2020 ana kadrosuyla bu akşam kolları sıvıyor. Uzun ve zorlu bir mücadeleye başlayan toplam 16 yarışmacı birbirinden farklı ve lezzetli yemekler yapmak için ter dökecek. Geçtiğimiz haftalarda ana kadro seçmeleri ekrana geldi ve tamamlandı. Bu akşamdan itibaren ana kadroda yer alan yarışmacıların mücadele edeceği MasterChef Türkiye yarışmacıları arasında Ayyüce Kamit de yer aldı. İzleyiciler ise Ayyüca hakkında meraklı arayışa koyuldu. Peki Ayyüce Kamit kimdir, kaç yaşındadır? MasterChef Türkiye Ayyüce'nin boyu ve kilosu kaç?
MasterChef Türkiye yeni bölümde neler olacak? MasterChef şefleri çok sinirlendi...MasterChef Türkiye yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. 2. Tur elemelerinin başladığı MasterChef Türkiye'de düellolarda kıyasıya mücadele yaşanıyor. Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan MasterChef Türkiye'de şefler yarışmacılara çok sinirleniyor. Peki, MasterChef Türkiye yeni bölüme kimler elenecek?
'Daha özgür, daha olgun, daha süslü'Son albümü “Parla”nın ikinci klibini “Gelsin Öpsün Kalbimi”ye çeken Güliz Ayla, söz ve müzikleri kendine ait olan albümünü daha özgür daha olgun ve daha süslü diye tanımlıyor.
Akdeniz kokulu restoranEtiler’de Batı Akdeniz restoranı olarak açılan The Galliard isteyene fine dining konseptiyle İtalyan, Fransız, İspanyol mutfağından lezzetli seçenekler; isteyene canlı müzik eşliğinde ilginç kokteyller sunuyor
İstanbul'daki en iyi 10 vejeteryan mutfağıSon yıllarda daha sık duyar olduk ünlü vejeteryan restoranlarını ya da menüsünde vejeteryanlar için zengin alternatifler sunan popüler mekanları.
Yeni başkente yeni taamYeni başkentte akşamları kadınlı erkekli gidilebilecek lokantalar yoktu. Atatürk bu konuda da öncü oldu. İstanbul’dan çağrılarak 1934’te açılan Karpiç Lokantası Ankara’nın yeni damak zevkini belirledi.
Sofranın Yüzyılı...Cumhuriyet sofralarında ağırlama kültürüDevlet arşivlerinde yapılan çalışmalarla ortaya çıkan menüler bize dönemin yemek kültürünü en ince ayrıntılarına kadar anlatıyor. Atatürk’ün resmi ziyaretlerde konukların ağırlanmasına verdiği önemi gösteren en dikkat çekici örneklerden biri İngiltere Kralı VIII. Edward’ın Dolmabahçe Sarayı’nı ziyareti...
MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşında? MasterChef Sergen Özen aslen nereli?MasterChef Sergen kimdir sorusu yarışmanın takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. MasterChef yarışmasına geçtiğimiz sezonda katılan Sergen yemeğin sosunu koymayı unuttuğu için yarışmadan elenmişti. Bu sezon ise oldukça istekli olan elemeleri geçen ancak ana kadroya girmek konusunda son ana kadar başarılı olamayan Sergen Özen ana kadroya giren 16. yarışmacı olmayı başarmıştı. Peki MasterChef Sergen kimdir?
Türk mutfağında kahvaltı ne zaman ortaya çıktı? 'En önemli öğün' diyorlar ama...Tüm dünyada güne başlarken en önemli öğün sabah kahvaltısı olarak bilinir. Ancak son günlerde kahvaltının tarihinden yola çıkarak yararlı mı yoksa zararlı mı olduğuna dair yeni bir tartışma karşımıza çıkıyor. Peki, kahvaltı kültürü nasıl ortaya çıktı, günün en önemli öğünü gerçekten kahvaltı mı, kahvaltı zararlı mı, sabah kahvaltısı yapılmazsa vücudu nasıl etkiler? Bakın işin uzmanları ne diyor! İşte kahvaltının tarihinden sağlık için önemine kadar merak edilen tüm detaylar...
Yıldızlı şefler evde kalanlar için pişirdiCanınız, çikolatalı lavanta tart, portakallı kek mi istedi! Bunları, ünlü şeflerin elinden çıkmış, Michelin Rehberi’nden yıldızlı ev yemekleri tarifleriyle yapmayı deneyimlemek ilginç olabilir
Kilimanjaro’da mevsim lezzetleriSade ve akılda kalan yiyecekleri ile bomontiada’ya farklı bir yaklaşım getiren Kilimanjaro, yerel tatlara yer veren menüsünü mevsim malzemeleriyle yeniledi.
En yeni en modaSezonun gözde trendlerinden denim Faik Sönmez’in ilkbahar-yaz koleksiyonunda dantel detaylı, işlemeli ve farklı kesimlerde karşımıza çıkıyor.
DÜNYA iSTANBUL’DAİstanbul öyle zengin bir geçmişe sahip ki, hemen her sokağından ayrı tarih fışkırıyor. Birçok ülkeden izler taşıyan şehrin kültürel mirasına göz atalım dedik ve mimariden restoranlarına, turistik bir gezi düzenledik. İstanbul Life dergisi, okuyucularını şehirde minik bir ‘dünya turuna’ çıkarıyor
Paul ekmeklerine yemek de eklediVakti zamanında Etiler’deki ve Nişantaşı’ndaki Paul’de kahvemizi içip tatlımızı yiyorduk. Bir anda ortadan kaybolan Paul, Buyaka AVM’de yeniden açıldı. Paul, pastane ürünlerinin yanı sıra, günün her saatine uygun üç farklı menü sunuyor.
Eğlence hayatının kadın patronlarıEn popüler mekanların başında onlar var. Kimileri, eğlence adreslerinin rotasını değiştirecek kadar iddialı. Peki bu mekanlara nasl girilir, nasıl eğlenilir, ne giyilir? Eğlence hayatının nabzını tutan kadınlar, gece hayatının inceliklerini Elele ile paylaştı
Antep mutfağı, Fransız sofrasındaFransa’nın önemli yemek kültürü sitelerinden biri olan ‘Goosto.fr’, Antep’in üç yemeğini okurlarına İstanbul’daki Mabeyin Restoran’ın tarifleriyle tanıtıyor
Brezilya mutfağıBu yaz Sortie’de yer alan lokantalardan biri de Quente. Portekizce sıcak anlamına gelen Quente’de Brezilya usulü etler tatmak mümkün olacak.
Dünyanın dört bir yanından lezzetlerTürkiye'nin dört bir yanında İtalyan mutfağının kendine özgü peynir, et ve sebzeleriyle hazırlanmış, dumanı üstünde tüten bir pizza yiyebilir ya da Japon mutfağının minimalist sunumlarıyla çeşitli balık ve yosunlarla yapılan suşilerinin tadına bakabiliriz...
Kestaneli ve şaraplı muhabbetMehveş Demiren'le sıcak kestane ve güzel bir şarap eşliğinde sohbet ederken, onun gibi bir arkadaşım olduğu için bir kez daha gurur duydum