21.06.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:
Ülkenin kendine has et pişirme yöntemi churrascaria (bir tür mangal) özel olarak getirtilen ünitelerde uygulanacak.
İtalyan haftası
İtalyan Lezzetleri Festivali bu hafta Swissotel’in Cafe Swiss restoranında yer alıyor. İtalya’nın tanınmış şeflerinden biri olan Ignazio Mondin’in ülkesinin değişik yemeklerini 25 Haziran’a kadar tatmak mümkün. Yemek süresince geceye Guiseppe Molino piyanosu, Paolo Coruzzi ise gitarı ile eşlik edecek.
Paris’in antrikotu Boğaz’da
Önce alışveriş merkezi City’s’de açılan ünlü Fransız lokantası L’Entrecote de Paris şimdi de yaz için Boğaz’a geçti. Lokanta geniş mönüsünün yanı sıra muhteşem bir görsel ziyafet de sunuyor. Kuruçeşme’de Sapphire’ın üst katındaki mekan geniş bir deniz manzarasına sahip. Et çeşitleri dışında dokuz değişik salata, fajitas ve soğan çorbası da sunulan seçenekler arasında.