GündemSon dakika...Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin'in katilleri hesap verecek

Son dakika...Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin'in katilleri hesap verecek

08.09.2024 - 17:43 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Haberin Devamı

"BİZZAT TAKİPÇİSİ OLACAĞIM"

Erdoğan, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bu sabah na’şına ulaşılan Narin kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Canice, vahşice katledilen Narin’in acı haberi hepimizi derinden yaraladı; üzüntümüzün tarifi yok. Narin kızımızın kayıp ihbarının alınmasından itibaren güvenlik güçlerimiz çok yoğun bir şekilde kendisine canlı ulaşmak için gayret gösterdiler. 19 gün boyunca süren aramalar neticesinde maalesef yüreklerimize su serpen bir haber alamadık. Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız. Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

21 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 19 gün sonra mahalleye 2 kilometre uzaklıktaki Eğerturmaz Deresi’nde çuvalda cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 21 şüpheli gözaltına alındı. Aralarında bazı aile fertlerinin de bulunduğu öğrenilen şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.