CaddeMasterChef'te 6. haftanın son eleme adayı belli oldu

MasterChef'te 6. haftanın son eleme adayı belli oldu

14.09.2024 - 23:28 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümüm yayınladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada yarışmacılar eleme potasına girmemek için mücadele verdi. İlk etapta yarışmacıdan 'Musakka' istendi. İkinci turda 4 çeşit hurma verilerek yaratıcılık tabağı beklendi. 6. haftanın son eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...

MasterChefte 6. haftanın son eleme adayı belli oldu

MasterChef Türkiye'nin bu bölümünde; Kırmızı Takım ve Mavi Takım kaptanları haftanın değerlendirmesini yaptı. Şefler yarışmacılardan ilk etapta 'Musakka' istedi. İkinci etapta yarışmacılara; İran, Bağdat, Medine ve Ürdün yaş hurması verilerek yaratıcılık tabağı beklendi. Son eleme adayı belli oldu. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

Haberin Devamı

MasterChefte 6. haftanın son eleme adayı belli oldu

'REHAVETE Mİ KAPILDIK BİLMİYORUM'

Akın haftayı takım olarak 3-0 kaybetmelerinin ardından değerlendirmelerde bulundu. Akın, "Seçtiğim takımdan memnunum. Ben ilk kaptanlığım olmasına rağmen Semih'i direk yanıma çektim çünkü Semih'in burada benden daha çok tecrübesi vardı. Semih'i seçtikten sonra Kerem'i seçtim. Biz aslında 3 kişi fikir alışverişi yaparak takımı kurduk. Rehavete mi kapıldık bilmiyorum ama olmadı." dedi.

MasterChefte 6. haftanın son eleme adayı belli oldu

'BU HAFTANIN ŞAMPİYONU ZÜBEYDE'

Somer Şef, kaptanlık yaptığı Mavi Takım'ın haftayı 3-0 galibiyetle kapatmasının ardından Zübeyde'nin haftanın şampiyonu olduğunu söyledi. Zübeyde de takım oyunlarıyla ilgili, "İlk günden beri söylüyorum, 'Mavi Takım'dan bu hafta kimse potaya gitmeyecek.' diye onlara çok inanıyorum. Son eleme adayı olarak da bizden birisinin gitmeyeceğine eminim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

İLK ETAP

Şefler yarışmacılardan ilk etapta 'Musakka' yemeğini istedi. Şefler ilk turun galiplerini en iyiden başlayarak şu şekilde sıraladı:

1- Onur
2- Alper
3- Nigar
4- Kerem
5- Semih
6- Eda
7 Emre

MasterChefte 6. haftanın son eleme adayı belli oldu

2 TUR

Yarışmacılara ikinci turda İran, Bağdat, Medine ve Ürdün yaş hurması verilerek yaratıcılık tabağı beklendi. Şeflerin beğendiği tabak sıralaması şu şekilde: 

1- Ezgi
2-Beyza
3-Şirin
4-Yudum
5- Muratcan

MasterChefte 6. haftanın son eleme adayı belli oldu

Günün en kötü tabağını çıkaran Hakan, 6. haftanın 7. eleme adayı oldu.