SiHiRLi MUTFAK  ABRACADABRA
SiHiRLi MUTFAK ABRACADABRAArnavutköy’deki dört katlı tarihi bir binada hizmet veren Abracadabra, Ermeni usulü pilavı, ahtapot yahnisi ve meyveli suşisiyle yeni tatlar sunuyor. Mekanın sahibi Dilara Erbay, “Kendime özgü bir yemek tarzı yaratmak istedim” diyor
13.06.2010Cadde
Karides mucizesi!
Karides mucizesi!Deniz ürünleri kolesterol ve yağ açısından genelde tedbirli davrandığımız ve tüketim miktarını biraz sınırladığımız gruptur. Ancak...
3.04.2008The Others
İspanyol mezecisinde bir yemek
İspanyol mezecisinde bir yemekCal Pep, tapas denen İspanyol mezelerinin yapıldığı bir lokanta. Barselona'daki merkezde uzun bir kuyruk beklemeden içeri giremediğiniz bu mekanın şubesi şimdi İstinyePark'ta
9.11.2007Cumartesi
Sibel Can "Ülkemi terketmem"
Sibel Can "Ülkemi terketmem"Sibel Can "Ülkemi terketmem"
7.07.2002Cadde
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları...Sercan Kısmet - Hem lezzet hem müzikŞanlıurfa’daki Âlâ Han Butik Hotel, yenilenen dekorasyonu ve menüsüyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor...
11.09.2021Cadde
Yeni şubesi tarihi köşkte
Yeni şubesi tarihi köşkteFenerbahçe Buselik, iki asırlık tarihe tanıklık eden Jean Botter Köşkü’nde konuklarını ağırlıyor.
17.11.2019Pazar
Taze ve kaliteli balığın adresi
Taze ve kaliteli balığın adresiRestoran, Muharrem Biçer ile Osman Karataş’ın öncülüğünde aranan bir mekâna dönüşmüş. Başarılarının sırrı, işin başında olmaları ve taze ürün kullanmaları... Karataş ile Biçer, “Kaliteden ödün vermiyoruz, bizim için esas olan müşteri memnuniyeti” diyor
23.07.2017Ege
Yeni Yare’yi denediniz mi?
Yeni Yare’yi denediniz mi?Adını iki efsane meyhane Yakup ve Refik’in ilk hecelerinden alan Yare bir süre önce logosundan mutfağına kadar yenilendi
4.12.2015Cumartesi
Ardahanlı balıkçıdan “İtalyan”
Ardahanlı balıkçıdan “İtalyan”Ona yıllarca “Ardahanlıdan balıkçı mı olur?” dediler ama o Misina balık lokantasıyla “efsane” oldu. Harçlığını çıkarmak için midye satarak bu işe başlayan Suat Yılmaz şimdi de bir İtalyan restoranı açtı: Due Forni
6.06.2015Pazar
‘BÜYÜK ŞEF’ TARABYA’DA
‘BÜYÜK ŞEF’ TARABYA’DAAnkara’dan İstanbul’a geldiklerinde herhalde kendileri de bu kadar çabuk büyüyüp popüler olacaklarını tahmin etmiyordu.
8.01.2013Cadde
AKINTIYA KAPILDIM!
AKINTIYA KAPILDIM!Arnavutköy’deki Akıntıburnu Balık Lokantası, bana eski, güzel günleri hatırlattı. Bir sıcaklık yayılıyor mekândan adımınızı içeri atar atmaz. Ve, sizi hiç terk etmiyor. Mutfağa özen gösteriyorlar ama sadece ambiyansı bile yeter
6.11.2012Cadde
YEMEĞE AŞK KATIYOR
YEMEĞE AŞK KATIYORÖyküsü olan hayatları, mekanları seviyorum. KalaBalık böyle bir yer. Bir aşk hiyayesinden doğmuş. Gerçek Rum mutfağının güzel bir yorumunu tatmak isteyenler için şık bir seçenek
4.05.2012Cadde
YENiKÖY’ÜN ESKi YENiSi: YELKEN
YENiKÖY’ÜN ESKi YENiSi: YELKENÇağrılı olduğum her yeni mekana içimde bir parça tereddütle giderim...
10.02.2012Cadde
150 bin euro + KDV'ye yılbaşı
150 bin euro + KDV'ye yılbaşıİstanbul’daki bazı 5 yıldızlı oteller, yeni yıla sevdikleriyle farklı bir ortamda girmek isteyenler için zengin ve özel programlar sunuyor. Çırağan Palace Kempinski, özel müşterine "Sultan Paketi" hizmeti sunuyor. Bu paket ile yılbaşına girmek çift kişi için 150 bin euro + KDV.
18.12.2011Gündem
Akşam yemeği kazanan belli oldu!
Akşam yemeği kazanan belli oldu!Galatalı Balık'ta muhteşem bir akşam yemeği kazanan yarışmacımız belli oldu.
28.10.2010Kültür Sanat
Deniz ürünleri problemli
Deniz ürünleri problemliİstinye Park'taki Pep Tapas'ın bazı soğuk ve sıcak mezeleri İspanya'da yiyecekleriniz kadar güzel. Ama deniz ürünleri kıyaslanacak düzeyde değil
28.12.2007Pazar
Fancy açılıyor
Fancy açılıyorFancy'de bu sezonda salı geceleri yemek eşliÇinde Cihan DoÇan, çarşamba geceleri de Berksan sahneye çıkacak...
17.10.2007Cadde
Acılı melek
Acılı melekSalacak'taki Angel değişik bir balıkçı çünkü hazırladıkları mezeler rakı içmek için birebir. Çoğu acılı ya da baharatlı
21.07.2007Pazar
Gümüşlük'teki Mimoza ve Siesta
Gümüşlük'teki Mimoza ve SiestaGümüşlük'teki Mimoza'da yemekler kötü olduğu için dikkatim başka güzelliklere kaydı. Siesta'da ise karides hariç her şey o kadar lezzetliydi ki zevkten kendimden geçtim
26.08.2006Pazar
Venge'de Venge Kebap
Venge'de Venge KebapKar, tipi ve soğuğun hüküm sürdüğü bir havada ne yapılır? Eş-dostla evde toplanılır, yakın yerlere yemeğe gidilir, film seyredilir...
8.02.2006Cadde
Lezzet ve eğlence Kokosh'da
Lezzet ve eğlence Kokosh'daTepebaşı'nda trafik bir felaket, alışveriş öncesi ya da sonrası Bella Pizza Osmanbey'de, The Plaza Hotel Lokantası'nda zengin mönü, Kafes Garden'da haftasonları fasıl, pazarları brunch keyfi, Sait Halim Paşa Yalısı'nda davet...
21.11.2005Cadde
Yeşilköy'de "Bizim Deniz"
Yeşilköy'de "Bizim Deniz"Mare Nostrum'un mutfağı balık lokantası mutfağı ama burada farklı, mevsimlik ot çeşitlerine de ağırlık veriliyor
30.04.2005Pazar
My Hoş Kabare Anadoluda
My Hoş Kabare AnadoludaZerrinden haber var, Bülent Bodrum Taşevde, sosyetenin yeni gözdesi Batuğ, Ferdi Özbeğen Meridian Iceda, Papalina Balık Restaurant, Biges Kebapa taze kan, Florya Kasabada brunch...
8.03.2005Cadde
Alekonun  (ve Kemal Dervişin) Yeri
Alekonun (ve Kemal Dervişin) YeriYeniköyün ünlü meyhanesi Aleko şu günlerde Kemal Dervişle gündemde
28.07.2001Pazar

Benzer Haber Etiketleri