Nokul yemek için Karadeniz’e gitmenize gerek yok! Ustası nokulun sırrını verdi
Nokul yemek için Karadeniz’e gitmenize gerek yok! Ustası nokulun sırrını verdiKaradeniz mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri olan nokul, özellikle Karadeniz bölgesinde oldukça popülerdir. Ancak, Karadeniz'e gitmeden de bu lezzeti evinizde kolayca hazırlayabilirsiniz. Ustası tarafından verilen nokul tarifi ile misafirlerinize değişik lezzetler veya çayın yanına evinize yapabilirsiniz.
9.02.2024Yemek
Hediye alacaklar, çevre dostu pazara davetli!
Hediye alacaklar, çevre dostu pazara davetli!Institut français İzmir, geleneksel düzenlediği Yeniyıl Pazarı’nı bu yıl çevre dostu temasıyla gerçekleştirecek.
13.12.2021Ege
Marius Sumudica: 'Yeni Malatyaspor'a gelmeden önce birçok kulüpten teklif aldım'
Marius Sumudica: 'Yeni Malatyaspor'a gelmeden önce birçok kulüpten teklif aldım'Marius Sumudica; Yeni Malatyaspor'la anlaşma süreci, Adana Demirspor maçı, Galatasaraylı Moruthan ve Cicaldau hakkında konuştu.
SOFRALARA YENİ LEZZET
SOFRALARA YENİ LEZZETSosyal medyanın fenomenleri ‘Kardeşler Mutfakta’ ekibi, bugün Milliyet Cadde okuyucuları için Stracci, Risotto Ai Funghi ve Zuccotto tarifi verdi...
9.05.2021Cadde
I Harfi İle Başlayan Bitki, Çiçek, Meyve İsimleri Nelerdir? Baş Harfi I Olan Bitkiler
I Harfi İle Başlayan Bitki, Çiçek, Meyve İsimleri Nelerdir? Baş Harfi I Olan BitkilerMeyve ya da bitki ile çiçekler konusunda I harfi üzerinden başlayan pek çok kaynak bulunmaktadır. Bu kaynakların her birine ayrı ayrı öğrenebilir ve amacınıza uygun şekilde değerlendirebilirsiniz. Peki, I harfi ile başlayan bitki, çiçek, meyve isimleri nelerdir? Baş harfi I olan bitkiler hakkında detaylar.
22.07.2020Eğitim
Deniz Baysal'dan ev yapımı pizza
Deniz Baysal'dan ev yapımı pizzaKanal D’nin yeni dizisi 'Hizmetçiler'de rol alan Deniz Baysal ile eşi Barış Yurtcu, iki haftadır evden dışarı çıkmıyor.
29.03.2020Cadde
Yılbaşı için farklı seçenek
Yılbaşı için farklı seçenekYeni yıla değişik lezzetler ve eğlenceli şovlarla girebilirsiniz
17.12.2019Ege
O diziyi izledi hayatı değişti!
O diziyi izledi hayatı değişti!Ev hanımı iken televizyonda izlediği diziden etkilenerek, Kore mutfağına merak salan Aylin Doğaner, 5 yılda meslek edindirme kurslarında aldığı eğitimlerin ardından önce Kore yemekleri yarışmasında Türkiye birincisi seçildi, ardından üniversitede eğitim vermeye başladı.
5.01.2019Ekonomi
O diziyi izledi hayatı değişti!
O diziyi izledi hayatı değişti!Ev hanımı iken televizyonda izlediği diziden etkilenerek, Kore mutfağına merak salan Aylin Doğaner, 5 yılda meslek edindirme kurslarında aldığı eğitimlerin ardından önce Kore yemekleri yarışmasında Türkiye birincisi seçildi, ardından üniversitede eğitim vermeye başladı.
5.01.2019Ekonomi
‘Eşimle mutfağa giriyoruz’
‘Eşimle mutfağa giriyoruz’Nur Fettahoğlu, MAG dergisine konuk oldu.
18.11.2018Cadde
'Değişik lezzetler denemeyi seviyoruz'
'Değişik lezzetler denemeyi seviyoruz'Oyuncu Nur Fettahoğlu, hafta sonları eşiyle birlikte mutfağa girmekten çok keyif aldığını söyledi.
17.11.2018Cadde
Adalar ülkesi Fiji’yle ilgili bilmemiz gerekenler
Adalar ülkesi Fiji’yle ilgili bilmemiz gerekenlerAsıl adı Fiji Cumhuriyeti olan denizin, kumun ve güneşinle birleştiği, ayrıca zengin ormanların rüya gibi bir manzarayla ziyaretçileri büyülediği, huzur dolu bir ada ülkesidir Fiji. Başkent Suva şehri turizm açısından oldukça gelişmiştir. Zengin ve sağlıklı yemek kültürüyle, alçak gönüllü ve görterişi sevmeyen halkının ev sahipliğinde eğlencenin adresi Fiji hakkında bilinmesi gerekenler.
28.04.2018Gündem
Türkiye'nin reçel üssü Antalya...
Türkiye'nin reçel üssü Antalya...Türkiye'de 'reçel' denildiğinde akla gelen ilk şehir olan Antalya'da kente özgü turunç, bergamut, kamkat, limon çiçeği gibi narenciyenin yanı sıra domates, karpuz ve patlıcan gibi sebzelerin de reçeli yapılıp 30'dan fazla ülkeye ihraç ediliyor.
28.03.2017Ekonomi
Türkiye'nin reçel üssü Antalya...
Türkiye'nin reçel üssü Antalya...Türkiye'de 'reçel' denildiğinde akla gelen ilk şehir olan Antalya'da kente özgü turunç, bergamut, kamkat, limon çiçeği gibi narenciyenin yanı sıra domates, karpuz ve patlıcan gibi sebzelerin de reçeli yapılıp 30'dan fazla ülkeye ihraç ediliyor.
28.03.2017Ekonomi
Viyana’da lezzet turu
Viyana’da lezzet turuViyana deyince ilk akla gelen yiyeceklerden biri kuşkusuz şinitzel. Oysa kraliyet sofraları için hazırlanan tafelspitz’den farklı sakatatlı yemeklere şehirde keşfedecek değişik lezzetler de var. Buyurun bir lezzet turuna...
26.12.2015Pazar
Sardalyanın tam zamanı
Sardalyanın tam zamanıEkim ayı sardalyanın en çok yağlandığı ve lezzetinin doruğa çıktığı zaman. İster mangal üstüne atın isterseniz asma yaprağına sarıp fırına verin; bu lezzet bombası ucuz ve minik balığın tadına varmanın keyfini sürün
3.10.2015Pazar
Fenerbahçe'nin aşçıları aşmış!
Fenerbahçe'nin aşçıları aşmış!Fenerbahçe'nin aşçıları dünya mutfağından lezzetler sunuyor.
30.06.2020Fenerbahçe
Kesişme noktası Surplus
Kesişme noktası SurplusBirçok başarılı mekana imza atan Vedat Başaran’ın son mekanı Surplus. Bu restoran Anadolu lezzetleriyle modern gastronominin bir kesişme noktası
14.02.2014Cumartesi
“Mezelere yorum katıyoruz”
“Mezelere yorum katıyoruz”Akaretler’deki Minyon’dan sonra şimdi de Asmalımescit’te Duble Meze Bar’ı açan Emre Çapa “40 çeşit mezemiz var. Farklı pişirme teknikleriyle, alışık olduğumuz mezelere yeni bir yorum katıyoruz” diyor
5.10.2013Pazar
Kilo verme sürecinde bitki çaylarının önemi
Kilo verme sürecinde bitki çaylarının önemiYasemin Bradley, zayıflamaya yardımcı en önemli bitkisel takviyenin bitki çayları olduğunu söylerek, bitki çaylarının kullanımı konusunda önemli bilgiler verdi.
6.07.2021Bilgi
Ofiste diyet yapmak mümkün
Ofiste diyet yapmak mümkünBirçoğumuz ofiste diyet yapmanın çok zor olduğunu düşünüyor. Oysa sağlıklı besinleri tercih etmek ve öğün saatlerine dikkat etmek bile sonuç almak için yeterli. Gelin, siz de diyetimizi uygulayın ve yaza formda girin!
17.05.2013Kariyer
A’DAN Z’YE ORGANiK ALIŞVERiŞ
A’DAN Z’YE ORGANiK ALIŞVERiŞArtık organik besleniyor, organik giyiniyoruz. Kimileri sağlıklı yaşam için bunu bir şart olarak görürken, kimileri de yüzde 100 organik üretimin mümkün olamayacağını ileri sürüyor.
6.11.2012Cadde
‘Sazan’ın tatlısını da yaptı dönerini de!
‘Sazan’ın tatlısını da yaptı dönerini de!Erzincan’da faaliyet gösteren balık lokantasında, sazan balığından yapılan tatlı, kebap, güveç, şiş, mücver, yuvarlama ve döner, müşterilerin beğenisine sunuluyor.
4.11.2012Gündem
“İsmimiz yüzünden ‘Burası pahalıdır’ diyenler yanılıyor”
“İsmimiz yüzünden ‘Burası pahalıdır’ diyenler yanılıyor”Ataşehir’de açılan Beluga ismini dünyanın en pahalı havyarından alıyor ama içerideki durum farklı. Restoran alışılmışın dışındaki mezeleri ve erişilebilir fiyatlarıyla dikkat çekiyor
29.09.2012Pazar
İlginç adlı yemekler, değişik lezzetler
İlginç adlı yemekler, değişik lezzetlerAntalya’daki Zaruri’nin yemekleri “Postmodern Haydari”, “Aman Avcı Böreği”, “Acıların Bonfilesi” gibi isimleriyle dikkat çekiyor
22.07.2011Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri