Gündem‘Sazan’ın tatlısını da yaptı dönerini de!

‘Sazan’ın tatlısını da yaptı dönerini de!

05.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Erzincan’da faaliyet gösteren balık lokantasında, sazan balığından yapılan tatlı, kebap, güveç, şiş, mücver, yuvarlama ve döner, müşterilerin beğenisine sunuluyor.

‘Sazan’ın tatlısını da yaptı dönerini de


Restoranın aşçılarından Tuncer Kazandırmak, gazetecilere yaptığı açıklamada, en zahmetli bölümün balıkların kılçıklarının tek tek temizlenip, etin kuşbaşı ve kıyma haline getirilmesi olduğunu söyledi.
Alabalık ve somon balığından da değişik lezzetler üretildiğini, farklı balıklardan da değişik tatlar bulunduğunu belirten Kazandırmak, sazan balığından ilk kez benzeri tatların üretildiğini ifade ederek, “Döner, şiş, mücver, iki farklı güveç ve tatlısını yapıyoruz. Amacımız, insanlara daha değişik bir tat yaşatmak. Sazan balığının dönerini dünyada sadece biz yapıyoruz” diye konuştu.