MasterChef eleme adayları kimler oldu? 21 Ekim MasterChef üçüncü dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef Türkiye yarışmasında, kırmızı ve mavi takım yarışmacıları yeni dış oyununu Karaman'da gerçekleştirdi. Üçüncü takım oyununda yarışmacılar Karaman'ın yöresel lezzetlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Peki, 21 Ekim MasterChef takım oyununu ve dokunulmazlığı kim kazandı?
Ne güzel kahramanımızsın sen Amelie!Amélie Poulain hayatımıza gireli 20 yıl oldu. Ve aradan geçen bunca yıla rağmen adını bile andığınızda sizi gülümseten bir umut filmi olmaya devam ediyor. Hâlâ iyilerin kazandığına inandırıyor. Düşünceli insanların var olduğunu kanıtlıyor. Hani Sait Faik’in dediği gibi “Dünyayı güzellik kurtaracak. Bir insanı sevmekle başlayacak her şey...” Üzüntünün aksine nezakete dayanarak insanları ağlatıyor Amélie
Hilton İstanbul Bomonti'den yılbaşı programıHilton İstanbul Bomonti, yılın en büyülü gecesine lezzet tutkunlarının favori restoranı The Globe ve muhteşem bir İstanbul manzarası sunan barı Cloud 34’teki yılbaşı programlarıyla hazırlanıyor.
Hilton İstanbul Bomonti’de yılbaşıHilton İstanbul Bomonti, yılın en büyülü gecesine lezzet tutkunlarının favori restoranı The Globe ve muhteşem bir İstanbul manzarası sunan barı Cloud 34’teki yılbaşı programlarıyla hazırlanıyor.
Yılbaşında birbirinden lezzetli ve eğlenceli kutlama alternatifleriAralık ayı boyunca konuklarına yılbaşı ruhunu yaşatacak olan Hilton İstanbul Bosphorus, yılbaşı gecesi için hazırladığı birbirinden özel programları ile yeni yıla hem eğlenceli hem de lezzetli bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor.
Kapadokya’da ne yemeli?Başlıktaki sorunun cevabına “testi kebabı”ndan başka verecek cevabınız yoksa yanılıyorsunuz. Son birkaç yıldır, saklı kalan yemek kültürüne ayna tutan şefler ve mekanlar dikkat çekici
Tatlı FransızSize bu hafta Florya’daki Fransız patisserie’si Cafe Creme Brulee’nin danışmanı, usta şef Frederic Andreu’nun lezzetli bir tarifini veriyorum
Samimi bir İtalyanGalata’da üç hafta önce açılan Petti Rosso kırmızı beyaz pötikare örtüleriyle, kitaplıklarıyla küçük, sıcak, samimi bir İtalyan restoranı. Bu arada hemen söyleyelim, bu İtalyan’da pizza yok!
Vatikan’ı hiç böyle görmedinizKendimi bir anda Roma’da buldum. Üstelik sadece kenti değil, Vatikan’ıda davetli olarak gezme imkanım oldu. “Gizli bahçeleri”ne girdim, anahtarcı amcayla tanıştım.
Serotonin kaynağı mekanlarBu soğuk kış günlerinde sıcak içecekler eşliğinde minik bir tatlıya hayır diyemeyenler için iştah kabartan Fransız patisserie’lerinin İstanbul’daki temsilcilerinden örnekler seçtik...
En moda, en yeniTasarım markası Oleg Cassini abiye elbiselerde sezona özel yüzde 75’e varan indirim uyguluyor. Ayrıca tüm gelinlikler de 350 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.
Aloha HonoluluABD’nin 50’nci eyaleti Hawaii’nin başkenti Honolulu, dünyanın en büyük turizm merkezlerinden biri. New York Times Seyahat Eki’nin gözüyle 36 saate sığdırılmış bir ziyareti hak ediyor
“Ana kucağı” terastaParis ve Marsilya’dan sonra üçüncü mekanını geçtiğimiz aylarda İstanbul’da açan Mama Shelter’ın şehri kuşbakışı gören terası, yepyeni akşam yemeği menüsüyle yaz gecelerine hazır
ŞEHRiN YENi KAÇAMAK NOKTASIİş Kuleleri’nin altında açılan The Agency, şık dekorasyonu, kaliteli servisi, lezzetli yemekleri ve zengin şarap kavıyla şehrin yeni kaçamak noktalarından biri olmaya aday.
SANATIN VE LEZZETiN ÇAĞRISI UYDUMSon dönemin flaş oteli Casa dell’Arte (İtalyanca’dan Türkçeye çevirirsek, Sanat Evi), Bodrum’un keşmekeşine, hip eğlencesine karışmadan huzurlu ve sanatla iç içe bir tatil yapma imkanı sunuyor size.
SICAK HAVALARIN PANZEHiRiBu sene Ramazan’ın son 10 yılın en sıcak yaz mevsiminde yaşanması, dondurmayı iftar sofralarının vazgeçilmez tatlısı haline getirdi.
"Vazgeçemeyeceğiniz" bir workshop!Son dönemlerde mutfak kültürü ve yemek yapabilme becerisi oldukça popüler. Mutfak Sanatları Akademisi, size hayalinizdeki tüm yemekleri gerçeğe çevirme fırsatı veriyor.