CumartesiEn moda, en yeni

En moda, en yeni

07.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tasarım markası Oleg Cassini abiye elbiselerde sezona özel yüzde 75’e varan indirim uyguluyor. Ayrıca tüm gelinlikler de 350 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

En moda, en yeni

Sezona özel fiyatlar
* Tasarım markası Oleg Cassini abiye elbiselerde sezona özel yüzde 75’e varan indirim uyguluyor. Ayrıca tüm gelinlikler de 350 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.
* Matraş 14-22 Eylül tarihleri arasında İçerenköy Carrefour’da kurulacak indirim çadırında ve Matraş’ın Güneşli’deki fabrikasında Matraş Depo Günleri’nin 5’incisini gerçekleştirecek. İndirim süresince tüm ayakkabı ve çantalar 49 liradan başlayan fiyatlarla satılacak.

Haberin Devamı

Gerçek İtalyan pizzası
Carluccio’s yeni sonbahar menüsünde İtalyan mutfağı sevenlere, enginar kalbi ve mantar ile hazırlanmış Capricciosa pizzadan, gorgonzola ve mozzarellalı pizzaya kadar pek çok çeşit sunuyor.

Dikkat çekici saatler
* Watchme gökkuşağının tüm renklerini kullanarak gençlere özel hem sportif hem de eğlenceli bir saat koleksiyonu hazırladı. Saatlerin fiyatı 48-388 TL arasında.
* i-watch saat markası 2014 sezonuna özel
renkli ve spor saatler üretti. Antibakteriyel kordonlu kırmızı i-watch’un fiyatı 288 TL.

Bu sezon yine tayt giyilecek
Penti 2013-2014 sonbahar/kış sezonuna özel değişik renk ve desenlerde tayt serisi hazırladı. Jean, kamuflaj ve hippi görünümlü taytların da yer aldığı serinin fiyatları 10.95-34.90 TL arasında.

Haberin Devamı

Çay tutkunlarına...
Türkiye’nin ilk otomatik çay makinesi “Arçelik in love Gurme”, Arçelik’in yeni ürünü. Çayın tazeliğini iki kat daha fazla koruduğu öne sürülüyor. Fiyatı 339 TL.

Sanatseverlere özel kalem

Ünlü İtalyan kalem markası Visconti, İspanyol ressam Salvador Dali adına özel koleksiyon hazırladı. Dali’nin doğum yılı 1904’ten esinlenerek her renkten sadece 904 adet üretilen ve sanatseverlerin beğenisine
sunulan kalemlerin fiyatı 3 bin 900 avro.

Meyve, tatlı ve gül kokuları bu parfümde

Victoria’s Secret kırmızı meyveler, creme brulee ve Victoria gülü kokularını bir araya getirerek bir parfüm hazırladı. Fiyatı 189 TL.

RAFLARDAN

* Nestle süt, fındık ve gerçek çikolatayla hazırladığı Nestle Krem Çikolata’yı piyasaya sürdü. Cam kavanozlu krem çikolatanın fiyatı 7.95 TL.
* Maden suyu markası Perrier lime aromalı yeni çeşidiyle raflarda.
Cam şişedeki meyve suyunun fiyatı 3.85 TL.
* Carte d’Or içerisine sadece yumurta eklenerek 15 dakikada hazırlanabilen çikolata parçacıklı cookie karışımı üretti. Fiyatı 7.45 TL.