EğitimWitchcraft Nedir? Vikalar Neye İnanır? Cadılık İle Farkları Nelerdir?

Witchcraft Nedir? Vikalar Neye İnanır? Cadılık İle Farkları Nelerdir?

14.09.2022 - 16:57 | Son Güncellenme:

Witchcraft kelimesi doğaüstü durumların oluşumu anlamlarına gelmektedir. Bir çeşit tarikat olarak da ifade edilen bu kelime bir topluluk grubu olarak bilinmektedir. Witchcraft kişiler genel olarak kötü amaçlara hizmet eden kişiler olarak bilinmektedir. Güçlerini kötüye kullanma ya da doğaüstü güçlere sahip olan kişi şeklinde ifade edilmektedir. Günümüzde de araştırılan konulardan biridir. Vika dinine ait kişilerdir. Cadılık ile çeşitli farklılıkları bulunan bu grup genel olarak kötülük alanında çalışmaktadır. Witchcraft nedir, vikalar neye inanır ve cadılık ile farkları nelerdir sizler için derledik.

Witchcraft Nedir Vikalar Neye İnanır Cadılık İle Farkları Nelerdir

Cadılık çeşitli doğaüstü kişiler ile iletişime geçme ve bağlantı kurma ile elde edilen güçler şeklinde ifade edilmektedir. Kendi içerisinde de farklı kollara ayrılmaktadır. Witchcraft olarak bilinen bu kişiler güçlerini kötü emellere alet etmektedir. Çağdaş bir pagan dinine ait topluluk şeklinde de bilinmektedir.

Haberin Devamı

Witchcraft Nedir?

Witchcraft kelimesi hem dini alanda hem de mitolojide bulunan, güçlerini kötüye kullanan kişiler olarak adlandırılmaktadır. Genellikle siyah pelerini ile uçan kötü cadı kadın olarak da bilinmektedir.

Vikalar Neye İnanır?

Vikalar pagan dinine ait bir topluluktur. Dogmatik açıdan çağdan bir dine ait olmayı tercih ederek pagan dinine geçmişlerdir.

Cadılık İle Farkları Nelerdir?

Cadılık ile farkları bulunan witchcraft kişiler güçlerini tamamen kötü alanda kullanan kişiler olarak bilinmektedir. Cadılık alanında büyü yapan kişiler güçlerini iyilik adına da kullanmaktadır. Fakat witchcraftlar tamamen kötüye odaklanan kişilerdir.