FutbolGalatasaray'da Jason Denayer sesleri! Peki Jason Denayer kimdir?

Galatasaray'da Jason Denayer sesleri! Peki Jason Denayer kimdir?

23.08.2015 - 14:29 | Son Güncellenme:

Jason Denayer Galatasaray'a çok yakın. Galatasaray'ın gündeminde olan Jason Denayer için artık sona yaklaşıldı. Kadrosunu güçlendirme isteyen Galatasaray Jason Denayer'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Peki Jason Denayer kimdir?

Galatasarayda Jason Denayer sesleri Peki  Jason Denayer kimdir

Jason Denayer Galatasaray'a çok yakın. Galatasaray'ın gündeminde olan Jason Denayer için artık sona yaklaşıldı. Kadrosunu güçlendirme isteyen Galatasaray bonservisi M. City'de bulunan Belçikalı Jason Denayer'i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Haberin Devamı

Belçika basınında çıkan habere göre; Jason Denayer için Lyon, Marsilya ve Bayer Leverkusen'in de devrede olduğu ifade edildi.

Jason Denayer kimdir?

Genç oyuncu Manchester City alt yapısından yetişti. 2013 yılında A takıma yükselen Belçikalı oyuncu, 2014 yılında Celtic'e kiralandı. Geçtiğimiz sezonu da İskoç takımında geçirdikten sonra tekrar City'ye döndü. Futbola Belçika'nın JMG Lier takımında başlayan Denayer, daha sonrada Manchester City'nin U18 takımında forma giymeye başladı. Geçtiğimiz sezonu İskoç ekibi Celtic'te kiralık olaran geçiren Denayer, forma giydiği 44 maçta 6 gol atarken, 2 de asist yaptı.

Galatasarayda Jason Denayer sesleri Peki  Jason Denayer kimdir

Jason Denayer transfermarkt değeri

Manchester City ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun piyasa değeri 3 milyon Euro.