CaddeSemiramis Pekkan'dan manidar sözler! 'Başarının esiri olma'

Semiramis Pekkan'dan manidar sözler! 'Başarının esiri olma'

28.08.2024 - 11:18 | Son Güncellenme:

Popüler şarkıcı Semiramis Pekkan, YouTube programında Mahmut Anlar'ı ağırladı. Başarı hakkında sohbet eden ikiliden, Pekkan'ın açıklamaları dikkat çekti.

Semiramis Pekkandan manidar sözler Başarının esiri olma

Bir süredir aralarına kara kedi girdiği konuşulan Pekkan kardeşler, son olarak Ajda Pekkan'ın sahnede yaşadığı 'protokol krizi' ile gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Pekkan'ın protokole doğru söylediği sözler çok konuşulmuştu. Özellikle Süperstar'ın tepki gösterdiği isimlerden birinin de kardeşi Semiramis Pekkan olduğu iddia edilmişti!

SON AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

Olaylar sebebiyle aralarının limoni olduğu söylenen ikiliden Semiramis Pekkan, son açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Bir videosu sosyal medyada viral olan ünlü ismin sözleri şaşırttı.

Semiramis Pekkandan manidar sözler Başarının esiri olma

"BAŞARININ YOLUNDA KENDİLERİNİ KAYBETMESİNLER"

İşte Semiramis Pekkan'ın Ajda Pekkan'a gönderme olarak yorumlanan sözleri:

Birçok insan kendinden vazgeçip, başarısının esiri olabiliyor. Bu güzel bir şey değil. O yolculukta kendisini kaybediyor. Ben ona çok karşıyım. Böyle insanlar hayatımıza çok girdi. Yani benim yaşadığım hayattan, eşlerimden, şuradan buradan. Başarılı olsunlar ama başarının yolunda kendilerini kaybetmesinler.

Semiramis Pekkandan manidar sözler Başarının esiri olma

YORUM YAĞDI

Semiramis Pekkan’ın bu yorumu, sosyal medya kullanıcıları tarafından ablası Ajda Pekkan’a gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı. Kullanıcılardan: 'Sözlerin nereye gittiği belli ve çok haklı', 'Semiramis Hanım çok çok haklısınız. Mesleki hırsı yüksek insanlar aile, arkadaş kim olursa olsun kalp kırabiliyorlar.', 'Bence Ajda hanım buna güzel örnek size hayranım ve seviyorum' gibi yorumlar geldi.

Haberin Devamı

Yazarlar