Cadde'Arka Sokaklar'dan yeni sezona özel tanıtım! 'Haydi biz başlıyoruz'

'Arka Sokaklar'dan yeni sezona özel tanıtım! 'Haydi biz başlıyoruz'

28.08.2024 - 14:46 | Son Güncellenme:

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden 'Arka Sokaklar', yenilenen oyuncu kadrosu, yönetmeni ve logosuyla yeni sezona hazır. Her cuma Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak olan diziden sıra dışı bir tanıtım filmi yayınlandı. Tanıtım, "Tarih olmak başka, tarih yazmak başka" sloganıyla izleyicileri ekran başına çağırıyor.

Arka Sokaklar’ın yeni sezon tanıtım filmi, Hüsrev Kethüda Hamamı’nda çekildi. Film, küçük bir kız çocuğunun mekana girmesiyle başlıyor. Sırasıyla Selçukluların sembolü 'Çift Başlı Kartal', Sultan III. Ahmed dönemine ait minyatür tablo Surname-i Vehbi ve Hitit Güneş Kursu’na bakan kız çocuğu, daha sonra çerçevelenmiş Arka Sokaklar afişiyle karşı karşıya kalıyor.

Haberin Devamı

"YENi SEZONA HAZIR MISIN EVLAT?"

Rıza Baba’nın “Tarih olmak başka, tarih yazmak başka... Haydi biz başlıyoruz, yeni sezona hazır mısın evlat?” sözleriyle genç nesillere seslenen tanıtım, her jenerasyondan izleyiciye davette bulunuyor.

Arka Sokaklardan yeni sezona özel tanıtım Haydi biz başlıyoruz

DİKKAT ÇEKEN DETAY

Tanıtım filminde önemli bir detay da dikkat çekti. 18 yıl boyunca kullanılan Arka Sokaklar logosunun bu sezon yenilendiği görüldü. Mavi ve kırmızı renklerin yeni yazı fontu ile birleştiği logo, diğer yeniliklere dair merakı iyice artırdı. Daha dinamik, daha canlı bir logo ile sezona 'merhaba' diyen dizi, seyircilere çok daha farklı bir Arka Sokaklar vadediyor.

Arka Sokaklardan yeni sezona özel tanıtım Haydi biz başlıyoruz

HERKES O TANITIMI KONUŞUYOR

Yayınlanır yayınlanmaz gündeme bomba gibi düşen fragman, sosyal medyada da gecenin en çok konuşulan konuları arasına girdi. Birkaç saat içerisinde binlerce kez izlenen fragmana kullanıcılardan çok sayıda yorum geldi.

Arka Sokaklardan yeni sezona özel tanıtım Haydi biz başlıyoruz

Haberin Devamı

BAYRAK DEĞİŞİKLİĞİ

Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği Arka Sokaklar; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Özlem Çınar, Burak Satıbol gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturuyor Arka Sokaklar’ın yönetmenliğini bu sezon Baran Özçaylan üstleniyor. Başarılı yönetmen Orhan Oğuz’dan bayrağı devralan Özçaylan, tıpkı tanıtım filminde olduğu gibi yeni bölümlerde de seyirciyi şaşırtmaya hazırlanıyor.

Arka Sokaklardan yeni sezona özel tanıtım Haydi biz başlıyoruz

Arka Sokaklar, yeni sezonda da cuma akşamları Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.

Yazarlar