FenerbahçeFenerbahçeli oyuncunun sözleşmesi feshediliyor! Yeni takımı belli oldu

Fenerbahçeli oyuncunun sözleşmesi feshediliyor! Yeni takımı belli oldu

28.08.2024 - 09:02 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de 3. hafta geride kalırken takımların transfer çalışmaları sürüyor. İşte gündeme gelen son transfer haberleri...

Trendyol Süper Lig tüm hızıyla devam ediyor... Ligde 3. hafta geride kalırken takımlar kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sıklaştırdı. Gündeme gelen son isimleri sizin için derledik...

TRABZON'A BÜYÜK ŞOK! TRANSFER YATTI MI?

Trabzonspor'da transfer şoku yaşanıyor! Başkan Ertuğrul Doğan, Mohammed Cham transferiyle alakalı açıklama yaptı.

TRANSFERDE PÜRÜZ ÇIKTI

Başkan Doğan, Türkiye'ye getirilen 23 yaşındaki yıldızın transferinde sorun çıktığını açıkladı.

Doğan yaptığı açıklamada, "Muhammed Cham'ın kulübüyle yazılı olarak anlaştık. Kulübü sağlık kontrol ve seyahat için izin verdi. Mali anlaşmalar yapıldı. Pazar günü kulübü şartları değiştirmek istedi ve daha önce görmediğim taleplerle geldiler bize. Konu FIFA'ya gidecek gibi görünüyor." ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR'A KÖTÜ HABER! WEGHORST ELDEN KAÇIYOR

Golcü arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un da gündeminde olan Wout Weghorst elden kaçıyor...

Hollanda basınından De Telegraaf'ta yer alan haberde, Ajax ve Burnley'nin Hollandalının transferi için anlaşmaya vardığı belirtildi.

Weghorst'un bugün sağlık kontrollerinden geçeceği ve transferin kısa süre içinde resmiyet kazanacağı aktarıdı.

WEGHORST İÇİN KAYNAK YARATILDI

Haberde, Ajax'ın Milan'la Silvano Vos'un transferi için anlaştığı belirtildi.

Ekonomik olarak zorluklar yaşayan Ajax'ın bu transferden bonuslarla birlikte 5 milyon euro kazanacağı ve Vos'un transferiyle Weghorst için kaynak sağlandığı kaydedildi.

TRABZONSPOR'DAN STOPER İÇİN FLAŞ HAMLE

Dolu dolu bir transfer sezonu geçiren Trabzonspor'da son takviye savunmaya yapılıyor...

Bordo-mavili ekip, Braga'da forma giyen Serdar Saatçı için harekete geçti.

Türkiye’de daha önce Beşiktaş forması da giyen 21 yaşındaki Serdar Saatçı, 34 maçta süre alırken 2 asist yapma başarısı gösterdi.

Beşiktaş’ta yaşadığı olaylı ayrılığın ardından sürpriz bir şekilde Portekiz ekibi Braga’nın yolunu tutan genç oyuncunun dönüşü de sürpriz bir şekilde gerçekleşebilir.

Abdullah Avcı’nın bizzat görüştüğü Serdar da Trabzonspor forması giymeye son derece sıcak bakıyor. Karadeniz ekibinde transfer komitesi oyuncuyu kadroya katabilmek adına görüşmelerini sürdürüyor. (Fanatik)

Haberin Devamı
DERRİCK KÖHN ÇILDIRTTI! SOL BEK TRANSFERİ İÇİN KOLLAR SIVANDI

Young Boys maçına ilk 11'de başlayan Derrick Köhn, yaptığı top kayıpları ve başarısız orta girişimleriyle dikkat çekti...

Başarısız ilk yarı performansının ardından ikinci yarı öncesi oyundan alınan Köhn, yerini Jelert’e bıraktı. Köhn’ün bu etkisiz performansı ve hakkındaki transfer iddialarından dolayı Aslan’da sol bek transferi çalışmaları tekrar hızlandı.

GALATASARAY'IN HEDEFİ BELLİ OLDU

Ön plana çıkan bir numaralı isim, İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa’dan Lucas Digne... Aslan, 31 yaşındaki Fransız futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

MENAJERİ DOĞRULAMIŞTI

Lucas Digne’nin menajeri Mikkel Beck, Galatasaray iddialarını doğrulamıştı. Beck, İtalyan basınına yaptığı açıklamada, “Galatasaray, Aston Villa ile temasa geçti, ancak Galatasaray ile aramızda henüz bir anlaşma yok” ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz sezon 46 maça çıkıp 3350 dakika süre alan 31 yaşındaki Fransız sol bek, 2 gol ve 6 asistlik skor katkısı verdi. Digne’nin Aston Villa ile 2 yıl daha kontratı bulunuyor. (Fanatik)

MOURİNHO ORTA SAHA İSTEDİ! 2 OYUNCUDAN BİRİSİ ALINACAK

Teknik Direktör Jose Mourinho’nun talebi doğrultusunda orta sahasını yıldız bir isimle güçlendirmek isteyen Fenerbahçe vites arttırdı...

Sarı-lacivertliler iki aday üzerinde duruyor. Bu isimlerden biri Cristian Medina diğeriyse Sofyan Amrabat oldu.

Boca Juniors, 22 yaşındaki Arjantinli oyuncu için 15 milyon euro talep ediyor. Sofyan Amrabat içinse Fiorentina'ya kiralama teklifi sunuldu. Teklife satın alma opsiyonu da eklendi.

Amrabat için İtalyan kulübü kiralama artı satın alma opsiyonunu kabul ettiği an transfer gerçekleşecek.

Sarı-lacivertlerin bu görüşmeler sonucunda Medina ve Amrabat’tan yalnıza birini renklerine bağlaması bekleniyor.

SOL BEK ARAYAN BEŞİKTAŞ'TA YILDIZ ADAY!

Transferin hızlı takımı Beşiktaş'ta çalışmalar devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, kadroya özellikle bek takviyesi yapmak istiyor...

Siyah-Beyazlılar'da Arthur Masuaku ile ipler kopma noktasına geldi. Yerine transfer edilmek istenen futbolcuysa ortaya çıktı.

Kara-Kartal, bonservisi Tottenham'da olan Sergio Regulion'u bonservisiyle birlikte kadrosuna katmayı amaçlıyor.

SAĞ BEKE DE BİR İSİM YAZILIYOR

PSG’nin gözden çıkardığı Mukiele’nin Beşiktaş’la görüştüğü iddia edildi. Fransız basınında yer alan habere göre, PSG’nin gözden çıkardığı Mukiele’nin Kara Kartal’la temasta olduğu bildirildi. 26 yaşındaki futbolcunun ayrıca Almanya’dan da bir takımla görüşme halinde olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı
LUAN PERES'İN ROTASI ŞEKİLLENDİ

Mourinho’nun kadroda düşünmediği tecrübeli futbolcu için ülkesinde transfer yarışı başladı... Santos, Vasco ve Corinthians, Sambacı’nın menajeriyle temasa geçip teklif yaptı.

ÜLKESİNE DÖNMEYE SICAK BAKIYOR

Luan Peres’in de Brezilya’ya dönmeye sıcak baktığı öğrenildi. Deneyimli savunmacının eski takımı Santos’a dönmeye sıcak baktığı kaydedildi. Brezilya basınında yer alan haberlere göre Luan Peres, tercihini Santos’tan yana kullandı.

ÖNCE FESİH SONRA İMZA

Deneyimli oyuncu, Fenerbahçe ile sözleşmesini feshettikten sonra imza için ülkesine gidecek. (Fanatik)