CaddeGönlünü bir kovboya kaptırmıştı! Ünlü model aşkı için karavanda yaşamış

Gönlünü bir kovboya kaptırmıştı! Ünlü model aşkı için karavanda yaşamış

28.08.2024 - 11:00 | Son Güncellenme:

Günümüzde podyumların en çok aranan modellerinden biri olan olan Bella Hadid, gönlünü ABD’nin en ünlü at eğitmenlerinden ve binicilerinden biri olan Adan Banuelos'a kaptırmıştı. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Banuelos, ilişkilerinin başlangıcında güzel model ile birlikte bir karavanda yaşadıklarını açıkladı. "Bella'nın yaşam tarzımı anlamasını istiyordum" diyen kovboy, sevgilisini yere göğe sığdıramadı.

Gönlünü bir kovboya kaptırmıştı Ünlü model aşkı için karavanda yaşamış

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
Dünyaca ünlü süper model Bella Hadid (27), geçtiğimiz sene gönlünü Teksas'ta yaşayan bir kovboy olan Adan Banuelos'a (35) kaptırmıştı.

Haberin Devamı

Bella'nın yeni aşkı, ABD’nin en ünlü at eğitmenlerinden ve binicilerinden biri olarak tanınıyor. Teksas’ta devasa bir çiftliği olan ve burada at yetiştiriciliği yapan Banuelos, binicilik yarışlarında ve rodeolarda elde ettiği başarılarla adından söz ettiriyor.

Gönlünü bir kovboya kaptırmıştı Ünlü model aşkı için karavanda yaşamış

"ÇOK HAVALIYDI"

Yakın zamanda 'Along For the Ride' podcast'ine katılan kovboy, ilişkilerinin başlangıcında süper model kız arkadaşıyla ilişkilerinin ilk dönemleri hakkında konuştu.

Gönlünü bir kovboya kaptırmıştı Ünlü model aşkı için karavanda yaşamış

Hadid'in, beş tekerlekli karavanına taşındığını açıklayan Banuelos, şu ifadeleri kullandı:

Benimle birlikte beş tekerli karavanımda gayet mutlu bir şekilde yaşamaya başladı. Yaptığı çok havalı bir şeydi. O karavan bana her zaman biraz küçük gelmişti, ama mutlu olduğum birini bulduğumda adeta bir malikaneye dönüştü. İlişkimizi bir sonraki adıma taşımadan önce Bella'nın yaşam tarzımı anlamasını istiyordum. Bilirsiniz, birine karşı bir şeyler hissetmeye başlarsınız ve 'Belki de hayatımın geri kalanı onunla geçecek' diye düşünürsünüz.

Gönlünü bir kovboya kaptırmıştı Ünlü model aşkı için karavanda yaşamış

"HER ZAMAN BİR NUMARALI DESTEKÇİM OLDU"

"Bella her şeye hemen uyum sağladı, hatta uyum sağlamanın da ötesine geçti. Yarışmalarımız olduğu günlerde herkese kahvaltı getirmek için sabahın erken saatlerinde uyandı ve her zaman bir numaralı destekçim oldu. Bu kadar tutarlı, bu kadar moral verici, pozitif ve tanıştığı herkese karşı sıcak olması, atlarla ve diğer her şeyle ilgili bana yardımcı olması inanılmaz bir şey."

Haberin Devamı

Gönlünü bir kovboya kaptırmıştı Ünlü model aşkı için karavanda yaşamış

Bir süre beraber karavanda yaşadık ama Bella kısa bir süre önce Teksas'ta kendi evini satın aldı. Bizim için bir ev inşa etmeye çalışıyorum ama bu biraz zamanımı alacak. Bella da bu sırada kendisi için iyi bir yatırım yaptı. Bella ile ne kadar mutlu olduğumu ve ne kadar şanslı olduğumu anlatamam. Bu genç kadın şimdiye kadar tanıştığım en nazik, en büyük kalpli ve en tatlı insanlardan biri. Dış güzelliği, iç güzelliğinin yanında hiçbir şey. Bella benim bir numaralı önceliğim. Bana katlanıyor, beni seviyor ve ben de ona sırılsıklam aşığım. Her şey kesinlikle harika.

Yazarlar