Cadde'Ayda alacağım paranın iki katını bir günde kazanmaya başladım!'

'Ayda alacağım paranın iki katını bir günde kazanmaya başladım!'

28.08.2024 - 10:16 | Son Güncellenme:

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses, altı yıl önce oyunculuk yapmak için yapımcı ve yönetmen Fırat Parlak'la sözleşme imzaladığını açıklarken, kısa süre sonra projeden çekilme nedenini ilk kez anlattı. İdo, babasıyla arasında geçen ilginç diyaloğu da paylaştı.

Ayda alacağım paranın iki katını bir günde kazanmaya başladım

Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses, 2021 yılında Beşiktaş'ta bir otelde 550 kişinin davetli olduğu törenle hayatlarını birleştirdi. Çift, 22 Ocak'ta dünyaya gelen ikiz bebekleri ile anne ve baba olma mutluluğu yaşadı.

Haberin Devamı

İkizlerden biri İdo'nun babası İbrahim Tatlıses'in, diğeri ise Şefkatli'nin babası Sinan Bey'in adını aldı. İbrahim Ayel ve Sinan Emir bebek, sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları ile ilgi odağı oluyor.

Ayda alacağım paranın iki katını bir günde kazanmaya başladım

OYUNCULUK ANISI DİKKAT ÇEKTİ

İdo Tatlıses, eşi Yasemin Tatlıses ile birlikte Saba Tümer'in YouTube programına konuk oldu. Babasının izinden giderek şarkıcılığı tercih eden ünlü isim, "Oyunculuk düşünüyor musun?" sorusuna şaşırtan bir cevap verdi.

Ayda alacağım paranın iki katını bir günde kazanmaya başladım

"BÖLÜM BAŞI ANLAŞTIK"

'Sen' şarkısının hem kariyer anlamında hem de maddi olarak kendisini çok mutlu ettiğini belirten 32 yaşındaki şarkıcı, "Sadece babamın klibi ve kendi kliplerimde oynadım. Fırat ağabeyle (Parlak) altı yıl önce bir proje için imza attık. Bir dizi için anlaştım. Başrol oynayacağım. 'Ben seni kaçırmayayım da' dedi, detayları sonra konuşmak üzere imzaladık. O zaman da öyle bir paraya imza attım ki yapmak istiyorum. Sonrasında şarkıcılığa da devam ettim. Sen şarkısı patladı. Dizi için bölüm başı anlaşmıştık, ayda dört bölüm çekecektik. Fırat ağabeyden ayda alacağım paranın günde iki katını kazanmaya başladım" ifadelerini kullandı.

Ayda alacağım paranın iki katını bir günde kazanmaya başladım

Haberin Devamı

"OYUNCULUK YAPMAMA RAMAK KALMIŞTI"

O yaz Sen patlayınca işler çok olmaya başladı; sabah bir yerdeyiz, akşam başka bir sahnedeyiz, ertesi gün başka bir yere geçiyoruz. Fırat ağabey 'Sen herhalde şarkıcılığa devam edeceksin' dedi. Anlaşmayı feshettik, bizim proje rafa kalktı. Oyunculukla ilgili böyle bir anım var. Oyunculuk yapmama ramak kalmıştı.

Ayda alacağım paranın iki katını bir günde kazanmaya başladım

"BABAM 'NE BU ŞİMDİ?' DEDİ"

Babası İbrahim Tatlıses'in şarkısını dinlediğinde verdiği ilk tepkiyi paylaşan İdo, "Şarkıcılık keyif aldığım, babamdan öğrendiğim bir iş olduğu için daha çok mutlu oluyor. Babamla kıyaslanmamak için önce kendimi kanıtlamam gerekiyor diye düşündüm. Allah'a şükür de öyle oldu. Sen 250 milyona geldi, 'Bileklerime Kadar Acıyo' 200 milyona geldi. Her şey güzel gitti. Babam, Sen şarkısını duyunca 'Ne bu şimdi?' dedi. Moralim bozuldu ama yine de şarkıyı çıkarmaya karar verdim. Şarkı çıktı, 250 milyon dinlendi. Artık özellikle babama dinletiyorum, 'Bu ne?' dediklerini çıkarıyorum. O da gülüyor. 'Bana dinlettiğin hali ile bu hali aynı değil' diyor" şeklinde konuştu.

Ayda alacağım paranın iki katını bir günde kazanmaya başladım

Yazarlar