Günün Menüsü - Bugün Ne Pişirsem - 4 MartAkşama ne yemek yapsam diyenler, bugün ne yesem diyenler için çorbasından tatlısına 4 Mart günün menüsü ve günün menüsündeki tariflerin yapılışları
Kahvaltıların “ağır abi”leriSon yıllarda kıymetini yeniden keşfetmeye başladığımız sucuk, pastırma ve diğer şarküteriler kahvaltıları taçlandırıyor, sofralara zengin tatlar katıyor
Sabahların “ağır abi”siZeytinden peynire, baldan reçele bir dolu lezzeti bir araya getiren zengin Türk kahvaltısı, pastırma ve özellikle de sucukla taçlanır. Cızır cızır kızarıp üzerine göz göz yumurtalar kırılmış sucuk, kahvaltımızın her zaman ağır abisidir
Beyoğlu efsanesi; AndonDeep blue ile yeniden, Ebrudan turizm atağı, Beyoğlundaki Meridien Iceda öğlen şıklığı, Fondipde eğlence dorukta, Emre Kınay kendi tiyatrosunda...
Sokak arası lezzetlerin peşindeYemek yazarları ve şeflerin rehberliğinde İstanbul, Ankara ve İzmir’deki mahalle mekanlarının peşinde bir tura çıkıyoruz.
Türk mutfağında kahvaltı ne zaman ortaya çıktı? 'En önemli öğün' diyorlar ama...Tüm dünyada güne başlarken en önemli öğün sabah kahvaltısı olarak bilinir. Ancak son günlerde kahvaltının tarihinden yola çıkarak yararlı mı yoksa zararlı mı olduğuna dair yeni bir tartışma karşımıza çıkıyor. Peki, kahvaltı kültürü nasıl ortaya çıktı, günün en önemli öğünü gerçekten kahvaltı mı, kahvaltı zararlı mı, sabah kahvaltısı yapılmazsa vücudu nasıl etkiler? Bakın işin uzmanları ne diyor! İşte kahvaltının tarihinden sağlık için önemine kadar merak edilen tüm detaylar...
Kuru fasülyeyi harcatmayız!Sosyal medyada bu günlerde sıkça dolaşan fotoğraflardan sonra tutamadım kendimi. Tamam her milletin kendine özgü bir yemek stili var ama kuru fasülye dedik mi en iyi yapana bir sor değil mi? Pizza ile yemeyin demiyoruz ama onu birde sucuklu sıcak sıcak yiyin offf ağzınız sulanabilir. Yutkundum :)
“Umarım babam dönünce bana da çapkınlığı öğretir”Bir yandan yeni single’ı “Kaç Kere” ile bir yandan da Amerika’da tedavi gören babası İbrahim Tatlıses ile ilgilenen İdo Tatlıses “Çapkınlık genlerle ilgili değil. Umarım babam dönünce bana da öğretir” diyor
Amerika’da kendini yoktan var eden nesilABD’de bugün Amerikalı Türklerden bahsedildiğinde akla önce onlar geliyor. ‘Üçüncü dalga’ göçmenlerin eğitim seviyesi belki düşük. Ama çalışkanlıkları ve girişimcilikleriyle tanınıyorlar.
Buyrun iftar sofralarınaKariye Otelin içindeki Asitane Restaurantta yemek yiyene hediye veriyorlar, Malta Köşkünde başbakanı görebilirsiniz ve eşsiz manzarası ile Kızkulesi...