GündemYer: Samsun! Aynı yerde ikinci kaza: Ölü ve yaralılar var

Yer: Samsun! Aynı yerde ikinci kaza: Ölü ve yaralılar var

25.08.2024 - 13:48 | Son Güncellenme:

Samsun-Ankara kara yolunda yağış nedeniyle kayan iki TIR, yolcu otobüsü, otomobiller ve polis aracının karıştığı zincirleme trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Öte yandan kaza yerine 700 metre mesafede 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Samsun'da sağanak yağış dolayısıyla iki otomobilin çarpması sonucu meydana gelen maddi hasarlı kaza sonucu araçtan inenleri ve kaza yapan araçları yabancı plakalı TIR’ın makaslayarak çarpıp sürüklemesi sonucu 3 kişi yol kenarına savrularak olay yerinde hayatlarını kaybetti. TIR ise otomobilin birini altına alarak yoldan çıktı.

Haberin Devamı

İlk kazanın ardından Samsun Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri yolda dubalama çalışması yapmak isterken bu sırada kayarak gelen bir otomobil de ekip otosuna arkadan çarptı.

 Ayrıca aynı yerde 1 TIR, 5 otomobil ve 1 yolcu otobüsünün peş peşe karıştığı kazada da ise ilk kaza ile sonraki kazalarda çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Ölen ve yaralıların kimlik tespitine çalışılıyor. 

Yer: Samsun Aynı yerde ikinci kaza: Ölü ve yaralılar var

3 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ OTOPSİ İÇİN MORGA KALDIRILDI

Kazada olay yerinde ölen 2'si kadın 3 kişinin cansız bedenleri ise otopsi için Kavak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

1/14

2/14

3/14

4/14

5/14

6/14

7/14

8/14

9/14

10/14

11/14

12/14

13/14

14/14

ÖLEN 3 KİŞİNİN VE YARALININ İSİMLERİ BELLİ OLDU

Haberin Devamı

Kazada Recep Yalçın, Makbule Yalçın ve Beyhan Arslan yol kenarına savrularak olay yerinde hayatını kaybetti, Esme Arslan (18), Metehan Arslan (8), Berinay Altıncı (36), Mehmet Aldemir (44), Sevil Aldemir (45) ve Yasemin Altıncı (36) ise yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Esme Arslan, Metehan Arslan, Berinay Altıncı ve Mehmet Aldemir'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Tır sürücüsü jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAZA YERİNE YAKIN YİNE KAZA: 6 YARALI

Kaza, Samsun'un Kavak ilçesi Samsun Ankara karayolu Tekke mevkiinde saat 11.20 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde toplam 3 kişinin öldüğü 10 kişinin yaralandığı kaza yerine 700 metre mesafede TIR, 1 hafif ticari araç, 1 minibüs, ve 5 otomobilde oluşan 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Yer: Samsun Aynı yerde ikinci kaza: Ölü ve yaralılar var

Kazada 6 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yer: Samsun Aynı yerde ikinci kaza: Ölü ve yaralılar var