EkonomiAğaoğlu'na ağır darbe!

Ağaoğlu'na ağır darbe!

27.12.2013 - 15:51 | Son Güncellenme:

.

Ağaoğluna ağır darbe

Büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında gözaltına alınıp 8 saatlik sorgusunun ardından serbest bırakılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun Bakırköy 46 projesine mühür vuruldu.

Haberin Devamı

Bakırköy Belediyesi’nin açtığı davada, mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi. Soruşturma kapsamında Ağaoğlu’na Bakırköy 46 projesiyle ilgili sorular sorulmuştu.

İddialara göre Ali Ağaoğlu'nun gözaltına alınma sebeplerinden biri de 'Bakırköy 46' projesiydi. Projenin arazisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 'özel proje alanı' ilan etmiş ve 2013 Ocak'ta imar planlarında değişiklik yaparak İBB'nin itirazlarına rağmen yapılaşmaya açmıştı.

Projede satışlar ve inşaat devam ediyordu. (Meltem Kara-Vatan)

KEŞFETYENİ
Bir erkekte neye dikkat ettiğini açıkladı: Böyle detaylar ipucu verir
Bir erkekte neye dikkat ettiğini açıkladı: Böyle detaylar ipucu verir

Cadde | 10.03.2025 - 08:35

Uzun süredir oyunculuk yapmayan fakat sosyal medyayı sık kullanan Merve Boluğur, takipçileriyle soru cevap yaptı.

Yazarlar