EğitimKoku Tedavisi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Koku Tedavisi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

07.03.2022 - 15:36 | Son Güncellenme:

Bulmacalarda en çok merak edilen kelime grupları arasında koku tedavisi geliyor. Bu konuda farklı bulmacalar üzerinden kullanılabilecek bir sözcük öne çıkmaktadır. Peki, koku tedavisi bulmaca cevabı nedir detayları ile derledik.

Koku Tedavisi Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

 Bütün değişik bulmacalar için ortak şekilde kullanılabilecek bir sözcük, koku tedavisi kelime grubuna karşı öne çıkmaktadır. Aynı anda mı taşıması ile beraber yukarıdan aşağı ya da soldan sağa tüm bulmacalar için değerlendirilebilir. Özellikle şu an bu bulmaca için Çengel ya da sarmal de diğer tüm seçenekler konusunda bir kelime olduğunu ifade etmek mümkün.

Haberin Devamı

 11 Harfli Koku Tedavisi Bulmaca Cevabı

 Değişik bulmacalar üzerinden ortak şekilde kullanım noktasında koku tedavisi kelime grubuna karşı bir sözcük bulunmaktadır. Bu sözcük 11 kelimeli olması ile beraber ortak biçimde geçerli olarak değerlendirilir.

 - Aromaterapi

 Bu kelime Türk Dil Kurumu kapsamında da geçerli bir sözcüktür. O yüzden bulmacada koku tedavisi kelimesine karşı olarak değerlendirilir. Aynı zamanda günlük yaşamda kullanılan bir sözcük olduğunu ifade etmek mümkündür. Çengel ve sarmalı gibi tüm farklı bulmacalar için değerlendirilir.