EgeYalnızlığa demir attı!

Yalnızlığa demir attı!

03.08.2024 - 00:01 | Son Güncellenme:

Şehir hayatından sıkılıp Göcek'e demir atan Koray Avcı, "Tekne şans oldu bana. O kadar kalabalıktı ki etrafım, bireyselleşmek iyi geldi" dedi.

Yalnızlığa demir attı

SEÇKİN ŞENVARDAR - Kalp ve böbrek yetmezliği nedeniyle 55 yaşında vefat eden babası Veysel Medet Avcı’ya aldığı yelkenlide yaşamaya başlayan Koray Avcı, yalnız kalmanın kendisine iyi geldiğini söyledi. ‘Artık Avcı’ adını verdiği teknesini yaz aylarında Göcek’e yanaştıran şarkıcı, “30 yıl karadasın, bir anda denize girince sudan çıkmış balık gibi oluyorsun. Uyum sağladım artık. Kendimi daha iyi hissediyorum. Sosyallik yok ama bireyselleşmek iyi geliyor. Tekne şans oldu bana” diye konuştu.
Büyükşehirlerin kalabalığından sıkıldığını belirten Avcı, “Kimse kimseye yardım etmiyor. Trafiği, kalabalığı hepsi ayrı bir sorun. İstanbul’a gelince ya toplantı yapıyorum ya da stüdyoya giriyorum. O kadar kalabalıktı ki etrafım, yalnızlık beni rahatlattı” dedi. Yerini söylemekten kaçındığı bir köy evi olduğunu da sözlerine ekleyen sanatçı, “Domates, biber ekip dinlendiğim bir yerim var. Adresi bende kalsın” ifadelerini kullandı.