DünyaSkandal ilişki okulu karıştırdı! Öğretmen her şeyi itiraf etti, çiziklerin fotoğrafları ele verdi

Skandal ilişki okulu karıştırdı! Öğretmen her şeyi itiraf etti, çiziklerin fotoğrafları ele verdi

14.09.2024 - 07:14 | Son Güncellenme:

Öğrencisiyle skandal ilişkisi ortaya çıkan öğretmen her şeyi itiraf etti. Yaşananların anlaşılmasıyla skandalın detayları peş peşe gün yüzüne çıktı ve pes dedirtti.

Skandal ilişki okulu karıştırdı Öğretmen her şeyi itiraf etti, çiziklerin fotoğrafları ele verdi

ABD'nin Missouri eyaletinden bir matematik öğretmeni, geçtiğimiz hafta diğer öğrenciler 'gözetmenlik' yaparken 16 yaşındaki bir öğrencisiyle birlikte olduğunu itiraf ettikten hapis cezasıyla yüzleşiyor. Amerikan basınına göre, çocuğun babası da rahatsız edici ilişkiyi 'hoş gördüğü iddiasıyla' ağır suçlamalarla karşı karşıya.

Haberin Devamı

SUÇUNU KABUL ETTİ

Skandal ilişki okulu karıştırdı Öğretmen her şeyi itiraf etti, çiziklerin fotoğrafları ele verdi

Hailey Clifton-Carmack adındaki öğretmen, bir tanığın ilişkiyi okulun güvenlik görevlilerinden birine bildirmesi ve ardından polislere öğretmenin çocuğun sırtında bıraktığı çiziklerin fotoğrafını göstermesinin ardından Ocak ayında tutuklandı. Mahkeme belgelerine göre, telefonunda, kendisi ve öğrencisi arasında bir ilişki olduğunu ortaya koyan konuşmalar bulundu.

26 yaşındaki kadın şimdi bir öğrenciyle cinsel ilişkide bulunmaktan suçunu kabul etti ve dört yıl hapis cezasıyla yüzleşiyor. Amerikan medyası öğretmenin cezası infaz edilene kadar ev hapsinde tutulacağını bildiriyor.

BABASI DA SUÇLANIYOR

Çocuğun babası Mark Creighton ise, iddiaya göre bu ilişkiyi bildiği halde bildirmediği için çocuğun refahını tehlikeye atmakla suçlandı. İlçe Savcısı Kevin S. Hillman'a göre davası Hailey'nin davasından sonraya kadar askıya alındı.
İngiliz medyasına göre ise, iki çocuk annesi öğretmene okul yönetimi tarafından defalarca 'öğrencilerle çok yakın' olduğu söylendi.