DünyaYasak aşk böyle yakalandı! Mahsur kalmış bir 'çocuk' sandılar, oysa gerçek çok başkaydı

Yasak aşk böyle yakalandı! Mahsur kalmış bir 'çocuk' sandılar, oysa gerçek çok başkaydı

10.09.2024 - 08:51 | Son Güncellenme:

Kocası eve düşündüğünden çok daha erken gelince panikten ne yapacağını şaşırdı. Zira, evde herkesten gizlediği yasak aşkıyla beraberdi. Derken beklenmedik olaylar birbirini kovaladı ve skandal patladı.

Yasak aşk böyle yakalandı Mahsur kalmış bir çocuk sandılar, oysa gerçek çok başkaydı

Çin'in Guangdong eyaletinden bir kadının kocası evde yokken gizlice sevgilisini evine çağırmasıyla skandal bir olay kayıtlara geçti. 

Haberin Devamı

EVE ERKEN DÖNDÜ, BAŞTA HER ŞEYDEN HABERSİZDİ

Kadın herkesten gizlediği yasak aşkıyla evde beraberken hiç beklemediği bir gelişme yaşandı, kocası eve düşündüğünden çok daha erken döndü. Adamın eve gelmesiyle ikili ne yapacaklarını şaşırdı. Kadının sevgilisi saklanacak bir yer arasa da bahsi geçen ev oldukça küçük olduğu için giderek daha fazla paniğe kapıldılar.

Panik içindeki kadın sevgilisinin pencereden dışarı çıkıp balkonun üstündeki boşluğa tırmanmasını istedi. Eve gelen kocası başlangıçta olan bitenden habersizdi. Ta ki, çevredeki insanlar kadının sevgilisini görene dek...

'HİPERAKTİF BİR ÇOCUK' SANDILAR

Yasak aşk böyle yakalandı Mahsur kalmış bir çocuk sandılar, oysa gerçek çok başkaydı

Pencerenin dışına tırmanan adamı görenler, onun mahsur kalmış 'hiperaktif bir çocuk' sandı, bu yüzden endişelenerek ona yardım etmesi için yetkililerle iletişime geçtiler.

Haberin Devamı

Derken mahalle hızla kaosa sürüklendi. Zira, kısa süre içinde bölgeye polisler ve itfaiye görevlileri geldi. Yetkililer bölgeye ulaştıklarında, 'mahsur kalmış çocuğun' aslında yetişkin bir adam olduğunu keşfettiler. Daha ötesi adamın üstünde yalnızca iç çamaşırı bulunuyordu.

SIRRI ORTAYA ÇIKTI

Yetkililer kısa süre içinde kadının kapısını çalarak sevgilisini kurtardılar. Yaşananların yankıları apartmanın her köşesine hızla yayıldı, fotoğraflar ve videolar insanların sohbet gruplarında paylaşıldı ve böylece kadının sırrı ortaya çıktı.

Olaya şahit olan bir kişi, "Yardıma ihtiyacı olan bir çocuk olduğunu düşündüm, bu yüzden itfaiyeyi aradım. Böyle olacağını düşünmemiştim. Aslında filmlerdekinden çok daha üzücü bir durum" dedi. Kadının kocası ise ihanetin ortaya çıkmasıyla adeta yıkıldı. Fakat yerel basının bildirdiği üzere, 'olayı sessizce halletmeyi' seçti ve medyaya konuşmadı.