DünyaGelin düğün gecesi öldü! Kocası çıplak halde buldu

Gelin düğün gecesi öldü! Kocası çıplak halde buldu

30.07.2024 - 09:55 | Son Güncellenme:

Dünyaevine henüz giren gelin, düğün gecesi yaklaşık 15. kattan düşerek hayatını kaybetti. Genç kadın kocası tarafından çıplak halde bulundu.

Gelin düğün gecesi öldü Kocası çıplak halde buldu

Ksenia Vodyanitskaya adlı kadın, Rusya'nın St. Petersburg şehrinde eşi Konstantin ile paylaştığı yüksek bir apartmanın 15. katındaki dairesinin penceresinden düştü.

Haberin Devamı

DAMAT SORGULANDI

Konstantin acil yardım hattını eşinin düşüşü konusunda aramadan sadece birkaç saat önce, nikahlarından mutlu düğün fotoğraflarını paylaşmıştı. Damat, aşağı koştuktan sonra eşinin çıplak cesedini buldu ve İngiliz basınına göre, 'üzüntü içindeydi'. Ardından polis tarafından sorgulandı.

Güvenlik güçlerine atıfta bulunan haberlere göre, damat 23 yaşındaki Ksenia'nın düşüşünde herhangi bir rolü olduğunu reddetti. Koca gözaltına alınmadı ve ilk polis değerlendirmesi, trajik ölümün kaza olduğu yönünde, ancak soruşturma sürüyor.

Gelin düğün gecesi öldü Kocası çıplak halde buldu

YAKINLARI 'MUTLU OLDUKLARINI' KAYDETTİ

Ksenia yakın zamanda üniversiteden mezun olmuştu. Fotoğrafçılığa meraklıydı ve öldüğünde düğün fotoğraflarını yayınlamıştı. Çiftin düğün töreni ve bir restoranda düzenlenen partiden sonra eve dönmesinden bir süre sonra, genç kadın trajik şekilde hayata gözlerini yumdu. Partiye yakın arkadaşları ve akrabaları katılmıştı.

Haberin Devamı

Yerel medya, 'Arkadaşları çiftin düğünlerinde mutlu olduklarını söyledi' diye yazdı.

"Arkadaşların ve akrabaların ifadeleri, çiftin ilişkisinde ciddi bir sorun olmadığını gösteriyor. Genç adam gelinini içtenlikle seviyordu ve ona zarar veremezdi, gelinin arkadaşları bundan emin."