DünyaDev sürü vahşice ezdi! Kanlı saldırı tüyleri diken diken etti: Hemen uzaklaşın

Dev sürü vahşice ezdi! Kanlı saldırı tüyleri diken diken etti: Hemen uzaklaşın

12.09.2024 - 11:26 | Son Güncellenme:

Hamile bir kadın ormanlık alanda kocası ile dolaştığı sırada 15 filden oluşan vahşi sürüyle karşılaştı. Genç kadın çaresizce sürüyü kaçırmaya çalışsa tüyleri diken diken eden saldırıda doğmamış bebeğiyle hayatını kaybetti.

Dev sürü vahşice ezdi Kanlı saldırı tüyleri diken diken etti: Hemen uzaklaşın

Endonezya'da hamile bir kadın ve doğmamış çocuğu fil sürüsü tarafından ezilerek öldürüldü. İsmi yalnızca Karsini olarak paylaşılan 33 yaşındaki kadın, Güney Sumatra'da kocası Rasum ile birlikte ormanlık bir alanda gezinirken, yaklaşık 15 devasa filden oluşan bir sürü karşılarına çıktı.

Haberin Devamı

SALDIRIYA GEÇTİLER

Hamileliğinin beşinci ayında olan üç çocuk annesi, hayvanları korkutmak için boş bidonları zil gibi birbirine vurmayı denedi. Fakat İngiliz basınına göre, filler muhtemelen bu hareketten dolayı korktu veya öfkelendi ve böylece çifte saldırıya geçtiler.

Saldırıda Karsini ile doğmamış bebeği vahşice ezilerek hayata gözlerini yumdu. Yerel halk, sürünün bölgeden uzaklaşmasının ardından Karsini'nin cesedini ormandan çıkardı. Polis Şefi, Abdul Kerim şunları söyledi: 

"Kurbanın beş aylık hamile olduğu biliniyor. Karnında ve belinde ciddi yaralar vardı. Kocası kendini kurtarmayı başardı."

'HEMEN UZAKLAŞIN'

Güvenlik güçleri, yerel halka filleri korkutmaya çalışmak yerine onlardan kaçınmalarını tavsiye etti. "Onları rahatsız etmeyin, kovalamaya çalışmayın. Yalnızca yiyecek arıyorlar. Bir fil görürseniz hemen uzaklaşın" dedi.