Haftanın mekanları...Aşka davetNişantaşı Milli Reasürans Çarşısı’nın içinde yer alan, SAM Kitchen and Bar, 14 Şubat’a özel sürpriziyle, çiftlere ev sahipliği yapıyor...
Aşkla hazırlanan lezzetlerBaşarılarla dolu eğitim hayatının ardından Mutfak Sanatları Akademisi’ni bitiren ve hayallerini eşiyle birlikte Alsancak’ta açtığı B’ready ile gerçekleştiren Büke Tosun Güvenç, “İşinizi sevmezseniz hizmet sektöründe ayakta kalmanız çok zor” dedi
Snob Street Food açıldıDürüm, burger gibi sokak lezzetlerini, humus, muhammara gibi geleneksel değerlerle birleştiren Snob Street Food, #letitsnob sloganı ile Aralık 2017 tarihinde Bağdat Caddesi’nde açıldı
Luzia Arnavutköy: Yepyeni bir mutfakArnavutköy’deki mekanında kahve & kokteyl bar konseptiyle yola çıkan Luzia, tat keşifleri tutkusuyla yepyeni bir mutfak vadediyor.
Bildiğiniz ekmeğin bilmediğiniz haliİstanbul’da Anadolu yakasına taze bir soluk getiren Gato Bakery&Patisserie, büyük ilgi çeken ‘Fal Kurabiyeleri’nden sonra şimdi de ekmekleriyle pastanecilikte yeni bir kategori açıyor.
Serotonin kaynağı mekanlarBu soğuk kış günlerinde sıcak içecekler eşliğinde minik bir tatlıya hayır diyemeyenler için iştah kabartan Fransız patisserie’lerinin İstanbul’daki temsilcilerinden örnekler seçtik...
Pazar şöleni için seçeneklerLezzetli menemeni, çeşit çeşit peyniri, böreği ve demli çayıyla birbirinden güzel kahvaltı seçenekleri sunan, pazar gününüzü renklendirecek birkaç mekan önerisi
Hafta sonu komşuya kaçın!Türk vatandaşlarının pasaportsuz girebildiği Gürcistan’ın Batum şehri hafta sonu kaçamakları için ideal adreslerden biri. Batum’u yürüyerek dolaşabilir, acıktığınızda birbirinden lezzetli Gürcü yemeklerinin tadına bakabilirsiniz
Karaköy’ün parti mekanıKaraköy’ün yeni sakinlerinden Unter’in sahipleri Nupera ve Backyard’dan tanıdığımız Esra Muslu ve Zeynep Moroğlu. Burayı benzerlerinden ayıran ise butik partiler verebileceğiniz Loft’u
DÜNYADAN EKMEKLERFransız mutfağında ekmeğin yeri ayrı. Hemen her yemeği ekmekle tüketen Fransızlar, bu anlamda Türklere en çok benzeyen toplum. Baget’le anılan ülke mutfağının tereyağlı ekmeğiyse ağızlara layık
Paris'te parlayan yıldızYeni Michelin rehberinde, en yüksek paye olan üç yıldıza layık görülen L'Astrance lokantasını teftiş ettim. Yediklerim öyle lezzetliydi ki ayrılırken aşçıyı kutlamaktan başka seçeneğim kalmadı