01.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:
Aşka davet
Nişantaşı Milli Reasürans Çarşısı’nın içinde yer alan, SAM Kitchen and Bar, 14 Şubat’a özel sürpriziyle, çiftlere ev sahipliği yapıyor. Yumuşacık pasta kreması ve çıtır milföy hamurunu şölene çeviren çileklerle süslü çilekli milföy, aşkınıza aşk katmaya çağırıyor.
Osmanlı mutfağı
Galata’daki Georges Hotel’in terasında hizmet vermeye başlayan Restaurant 24, Boğaz ve Yarımada manzarası eşliğinde misafirlerini gastronomi yolculuğuna çıkarıyor. Durukan Özgen imzası taşıyan menü, Osmanlı’ya uzanan geleneksel Türk lezzetlerini, modern dokunuşlara dönüştürüyor.
İtalyan etkileri
Mezzaluna, şefin spesiyalleri menüsünde, çorbalara yer veriyor. Executive şef Fabio Brambilla ve ekibi tarafından hazırlanan minestra garmugia, minestra di funghi ve minestra di patate e porri, 15 Şubat’a kadar Acarkent ve İstinye Park’ta bulunan şubelerde sunulacak.