GündemSehle tabancayla başından vuruldu! Korkunç gerçek ortaya çıktı

Sehle tabancayla başından vuruldu! Korkunç gerçek ortaya çıktı

06.09.2024 - 17:37 | Son Güncellenme:

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde başından yaralı halde bulunan Sehle G.’nin (35), sevgilisi Serdar S. (50) tarafından tabancayla vurulduğu ortaya çıktı.

Sehle tabancayla başından vuruldu Korkunç gerçek ortaya çıktı

Olay, dün gece Adapazarı ilçesi Orta Mahalle Kökçü Sokak’ta meydana geldi. İş merkezinin 2’nci katında güzellik salonu işleten Sehle G.’nin iş yerinden gelen silah seslerini duyanlar polise haber verdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

Ekipler, Sehle G.’yi yerde tabancayla başından vurulmuş ağır yaralı buldu. Sehle G., sağlık ekibinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Daha önce eşinden boşandığı öğrenilen 3 çocuk annesi Sehle G.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

GÖRGÜ TANIKLARI İFADE VERDİ

Görgü tanıklarının bir erkeğin olay yerinden kaçtığı yönündeki ifadesi üzerine polis çalışma başlattı. Yapılan araştırmada Sehle G.’yi tabancayla vuran kişinin sevgilisi Serdar S. olduğu belirlendi. Serdar S.’ye ait otomobil, Hendek ilçesinde terk edilmiş halde bulundu.

YAKALANDI

Konuya ilişkin inceleme başlatan Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri kaçan şüphelinin aracını Hendek ilçesinde boş bir şekilde buldu. İncelemelerini genişleten polis ekipleri bu gelişmenin ardından kısa bir süre sonra S.S.’yi Hendek ilçesinde saklandığı yerde olayda kullandığı silah ile birlikte yakalandı. Eşinden boşandığı ve 3 çocuk annesi olduğu öğrenilen güzellik uzmanı Sehle G.’nin hayati tehlikesi sürüyor.