GündemGecenin Kraliçesi yeni bölümde neler oldu neler? - izle

Gecenin Kraliçesi yeni bölümde neler oldu neler? - izle

10.04.2016 - 14:41 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında final yapmaya hazırlanan Gecenin Kraliçesi dizisinde bu hafta yeni bölüm ile ekrana gelecek. Meraklandıran Gecenin Kraliçesi 14. yeni bölüm fragmanı bugün yayınlandı. İşte Gecenin Kraliçesi son bölümden ve yeni bölüm fragmanından detaylar.

Gecenin Kraliçesi yeni bölümde neler oldu neler - izle

Gecenin Kraliçesi dizisi kaldığı yerden devam ediyor. O3 Medya tarafından yapılan, Star TV tarafından 12 Ocak 2016'da yayımlanmaya başlayan Gecenin Kraliçesi, dram-aksiyon-romantik türünde bir dizidir. Başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat'ın paylaştığı Gecenin Kraliçesi dizisinde 14. yeni bölüm heyecanı başladı. Gecenin Kraliçesi her salı Star TV ekranında saat 20:00 da ekrana gelmektedir.

Haberin Devamı

GECENİN KRALİÇESİ SON BÖLÜMDEN ÖZETLER

Kartal ve Selin en sonunda bir araya gelirler. Ancak mutlulukları Kartal’ın özgürlüğüne bağlıdır. Bunun içinse gerçek suçlunun adalete teslim edilmesi gerekmektedir. Oktay tarafını seçmek zorunda kalacaktır.

Gecenin Kraliçesi yeni bölümde neler oldu neler - izle

Öte yandan suçu üstüne alan Esra emniyette ifade verir. Polisleri ikna etmekte zorlanan Esra’nın Kartal’dan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Kartal ve Selin’in peşinde olan Aziz ve Osman amacına ulaşamamıştır. Ama Osman hemen harekete geçer. Polisin Kartal’ları bulması an meselesidir. Ne var ki Kartal’ın eli giderek güçlenmektedir.

Gecenin Kraliçesi yeni bölümde neler oldu neler - izle

Babasının bütün entrikalarını öğrenen Sadık’ın tek isteği adaletin yerini bulmasıdır. Aziz’lere gidip herkesle konuşmanın zamanı gelmiştir. Bu arada Selin herkesin bildiği ama kendisinin bilemediği bir gerçeği öğrenmiştir. Bu kabusa son vermenin vakti çoktan gelmiştir.

Haberin Devamı

GECENİN KRALİÇESİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

GECENİN KRALİÇESİ DİZİSİ HAKKINDA

Gecenin Kraliçesi, İlk olarak Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPCOM Fuarı'nda tanıtılmıştır. Gecenin Kraliçesi'nin ilk bölümü Fransa'nın Grasse şehrinde ve Karadeniz'de çekildi. Dizinin İstanbul atağı ise tam anlamı ile ikinci bölümde başladı.

DİZİDE UĞUR POLAT FARKI

Gecenin Kraliçesi yeni bölümde neler oldu neler - izle

Uğur Hakan Polat (d. 1 Ocak 1961), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. 1978 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'na katıldı. 1981'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde eğitim gördü.

16 yıldır Devlet Tiyatrosu'nda ve 30 tiyatro eserinde rol aldı. 1996 yılında İsmet Küntay Tiyatro Ödülü'nü aldı. Çevirdiği birçok sinema filmlerinde de ödüllere layık görüldü. Bunlardan bazıları; Salkım Hanım'ın Taneleri ile Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Erkek Oyuncu"; Bütün Kapılar Kapalıydı sinema filmi ile 1990 yılında Ankara Film Festivali'nde "Umut Veren Oyuncu" ödülünü aldı. Son olarak 2014 yılı itibari ile Kanal D'de yayınlanan Ulan İstanbul dizisinde Kandemir Nevizade karakterini canlandırmıştır.

Meryem Uzerli'den Gecenin Kraliçesi Açıklaması

Gecenin Kraliçesi dizisinin başrol oyuncusu Meryem Uzerli, Atatürk Havalimanı’nda hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.Bir hayranının “Dizinizi izliyoruz” sözlerine Uzerli “Öyle mi? Reytingler pek iyi gitmiyor. Halk diziyi beğenmedi. Asıl siz benim filmimi izleyin, o çok daha güzel” diye karşılık verdi.