GündemBugün açıklanacak mı? Bekçilik mülakat sonuçlarının açıklanacağı sayfa...

Bugün açıklanacak mı? Bekçilik mülakat sonuçlarının açıklanacağı sayfa...

17.12.2019 - 09:36 | Son Güncellenme:

Polis Akademisi Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfası üzerinden duyurulacak olan bekçilik mülakat sonuçları için heyecanlı bekleyiş artıyor. Yeni yılda bekçi olmayı isteyenler, bekçilik mülakat sonuçları bugün açıklanır araştırıyor. İşte bekçilik sınavlarına katılan adayların bilmesi gerekenler...

Bugün açıklanacak mı Bekçilik mülakat sonuçlarının açıklanacağı sayfa...

2019 Yılı içinde Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı ve sözlü sınavlarına katılan adaylar, 1. Dönem bekçilik sonuçları için sabırsızlanıyor. Yılda iki dönem olarak ayrı ayrı sınavları tamamlanan bekçilik sınavlarında şimdiki süreç, 2019/1. Dönem bekçilik mülakat sonuçları açıklanması. Bekçilik mülakat sonuçları PA ve EGM resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak. Peki bekçilik mülakat sonuçları bugün açıklanacak mı?

Haberin Devamı

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI BUGÜN AÇIKLANACAK MI?

2019 Yılının 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği mülakat sonuçlarının açıklanması ile ilgili bir duyuru yayımlanmadı. Bekçilik mülakat sonuçları bugün içerisinde açıklanırsa haberimizin içeriğinde detaylı bilgilere yer vereceğiz.

SINAVI KAZANANLARIN ATANMASI

Yapılan sınavda başarılı olup, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olanların; ilgili Emniyet Müdürlüğüne bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Sağlık Kurulu Raporları aldırılmak üzere hastaneye sevkleri yapılacaktır.

Sağlık şartları bakımından Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine girmeye elverişli olduğu anlaşılanlar aday memur olarak atanacaktır. Ataması yapılanlardan, feragat edenler ile geçerli bir mazereti olmaksızın kanuni süresi (ilan tarihinden itibaren 15 iş günü) içerisinde görevine başlamayanların atamaları ise iptal edilecektir.

Ataması yapılan aday memurlar arasından feragat edenler ile kanuni süreler içerisinde göreve başlamayanların yerine, her il ve ilçe kontenjanı için ayrı ayrı düzenlenen yedek listesinin başından başlanarak sırası ile yedek aday çağrılacaktır.