GündemBakan Işıkhan, Mardin'de ziyaretlerde bulundu

Bakan Işıkhan, Mardin'de ziyaretlerde bulundu

07.09.2024 - 19:34 | Son Güncellenme:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin'de barış yemeğine katıldı, çeşitli ziyaretler yaptı.

Bakan Işıkhan, Mardinde ziyaretlerde bulundu

Bakan Işıkhan, Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, AK Parti Mardin milletvekilleri Faruk Kılıç, Muhammed Adak ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Uncu ile Savur ilçesinin kırsal Üçkavak Mahallesi'nde düzenlenen barış yemeğine katıldı.

Haberin Devamı

Bakan Işıkhan, mahallede 4 yıl içinde 4 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan kavgaların ardından Genç ve Sidar aileleri arasında başlayan husumetin, bölgenin saygı gören kişilerinin girişimiyle sona ermesi dolayısıyla düzenlenen barış yemeğinde, aile üyelerini tebrik etti.

Bakan Işıkhan, Mardinde ziyaretlerde bulundu

Daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığına geçerek İlçe Başkanı Mecit Özel ve partililerle bir araya gelen Işıkhan, Savur Belediye Başkanı Engin Uğur Hamidi'yi de makamında ziyaret etti.

Ömerli ilçesine de giden Işıkhan, AK Parti İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Mehmet Yıldız ve partilerle buluştu, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ'a makamında ziyarette bulundu.

Bakan Işıkhan, daha sonra merkez Artuklu ilçesinde AK Parti Mardin İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Mehmet Uncu ve partililerle görüştü.

Haberin Devamı

SAVUR VE ÖMERLİ İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin kent merkezindeki temaslarının ardından Savur ilçesine geçti. Bakan Işıkhan, ilçeye bağlı kırsal Üçkavak Mahallesi’nde 2020 yılında 4 kişinin öldüğü silahlı kavganın ardından aralarında husumet başlayan Genç ve Sidar ailelerin barış yemeğine katıldı. Kur’an-ı Kerim okunması ile başlayan programa Vali Tuncay Akkoyun, AK Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu, AK Parti milletvekilleri Faruk Kılıç ve Muhammed Adak ile çok sayıda davetli katıldı. Bakan Işıkhan ve beraberindekiler, daha sonra AK Parti Savur İlçe Başkanlığı ve Savur Belediyesi’ni ziyaret etti.

Savur ilçesindeki temaslarının ardından Bakan Işıkhan ve beraberindekiler, Ömerli ilçesine geçerek AK Parti İlçe Başkanlığı ile Ömerli Belediyesi’ni ziyaret etti. Bakan Işıkhan, temaslarının ardından kentten ayrıldı.