EkonomiYeni ürününü İstanbul’da tanıttı

Yeni ürününü İstanbul’da tanıttı

05.10.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Ticari, zirai ve iş makinesi (OTR) sektörleri için lastik geliştiren Prometeon Tyre Group, Avrupa’nın ana pazarları ve Türkiye için ürettiği Serie 02 Prometeon markalı lastiklerini tanıttı.

Yeni ürününü İstanbul’da tanıttı

Konuyla ilgili açıklamada tanıtım etkinliğine 400’den fazla konuğun katıldığı belirtilerek şöyle denildi:

Haberin Devamı

“Katılımcılar, Kocaeli fabrikasını ziyaret etme, İstanbul’un tarihi güzelliklerini keşfetme ve İstanbul Park Pisti’nde benzersiz bir deneyim yaşama fırsatı buldu. Prometeon lastikleriyle donatılmış kamyonları hem pistte hem de off-road’da test ettiler. Direksiyon başında, Prometeon ile spor müsabakalarında birliği yapan profesyonel motor sporları sürücüleri olarak 2024 Dakar Rallisi şampiyonu Martin Macík, 2024 Dakar Rallisi’ne Prometeon lastikleriyle katılan Claudio Bellina ve Brezilya’nın en önemli kamyon yarış şampiyonası olan ve Prometeon’un resmi lastik tedarikçisi olduğu Copa Truck’ta yarışan Bia Figueiredo yer aldı.”

Yatırımlar sürecek

Prometeon Tyre Group CEO’su Roberto Righi, “Prometeon markalı Serie 02 lansmanı, şirketimizin tarihinde yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Önümüzdeki yıllarda grup olarak müşteri ihtiyaçlarına etkili bir şekilde yanıt veren ürün ve hizmetler sunma, karşılıklı güven ve saygıya dayanan bir iş ortaklığı yaklaşımını benimseme hedefiyle çalışacak ve yatırımlar yapmaya devam edeceğiz” dedi.