SözlükF/p Ne Demek, Açılımı Nedir? Fp Ürünü Neye Denir?

F/p Ne Demek, Açılımı Nedir? Fp Ürünü Neye Denir?

01.09.2022 - 14:16 | Son Güncellenme:

Fiyat performans değerlendirmesinin sembolik gösterimi F/P olmaktadır. İnter dünyasının kazandırdığı tabirlerden biri olan F/P yazışmalarda çok fazla kullanılmaktadır. Peki, F/P ne demek? F/P açılımı nedir? F/P ürünü neye denir? İşte, merak edilen detaylar.

F/p Ne Demek, Açılımı Nedir Fp Ürünü Neye Denir

Fiyat ve performans kelimelerinin kısaltması olan F/P, ucuz fiyata yüksek kalite veren ürünleri kapsamaktadır. Özellikle teknolojik ürünlerde, müşteriler F/P kriteri aramaktadır. F/P ürünler, üreticiler tarafından sürümden kazanma güdüsü ile piyasaya sürülmektedir.

Haberin Devamı

 F/P Ne Demek?

 F/P kısaltma olarak kullanılmakla birlikte fiyat ve performans kelimelerini kast etmektedir. Düşük fiyatlı ama performans olarak üst seviyelerde olan ürünler, F/P olarak değerlendirilmektedir. 

 F/P Açılımı Nedir?

 F/P Türkçe açılımı fiyat ve performans olmaktadır. Ürünün uygun ve yüksek performanslı olmasına dikkat eden kullanıcılar, F/P değerlendirmesi yapmaktadır. 

 F/P Ürünü Neye Denir?

 F/P ürünleri çeşitlilik göstermektedir. Neredeyse bütün ürünler için F/P ifadesi kullanılmakta olup daha çok teknolojik ürünleri kapsamaktadır. Bilindik ve pazara hakim olan üreticiler, F/P ürünler sunmaktadır. Üstün özelliklere sahip cihazların uygun fiyata alınması durumlarında, F/P ifadesi kullanılmaktadır. F/P ürünlerin üreticisi olan firmalar, tüketicileri düşünmektedir.