DünyaPlastik cerrah darp izlerini silmek için işkence yaptı!

Plastik cerrah darp izlerini silmek için işkence yaptı!

23.10.2024 - 16:58 | Son Güncellenme:

ABD’nin New York eyaletinde, 25 yaşındaki model Maya Willow Sias, sevgilisi Ammar Mahmoud’un kendisine işkence yaptığını iddia ederek 10 milyon dolarlık (342 milyon 944 bin TL) dava açtı. Dava, ülkede büyük yankı uyandırdı. Sias, plastik cerrah olan sevgilisinin, kendisine fiziksel şiddet uyguladığını ve bu işkence izlerini anestezi kullanmadan dolgu enjekte ettiğini öne sürdü.

Plastik cerrah darp izlerini silmek için işkence yaptı

DIŞ HABERLER SERVİSİ- Bir dönem Maxim dizisinde rol alan şarkıcı ve model Maya Willow Sias, Manhattan yüksek mahkemesine açtığı davada, eski sevgilisi plastik cerrahı Ammar Mahmood'un kendisini defalarca darp ettiğini ve işkence yaptığını iddia etti.

Haberin Devamı

ŞİDDET VE BAĞIMLILIK İDDİALARI

Sias, sevgilisinin dışarıdan şefkatli bir plastik cerrah gibi görünmesine rağmen şiddet yanlısı, alkol ve uyuşturucu bağımlısı biri olduğunu iddia etti. Ayrıca, Mahmoud'un başka kadınlara da şiddet uyguladığına inandığını belirtti.10 milyon dolarlık (342 milyon 944 bin TL) dava açtı.

Plastik cerrah darp izlerini silmek için işkence yaptı

KANITLARLA DESTEKLENEN İDDİALAR

Sias, dokuz ay süren ilişkileri boyunca yaşadığı şiddet ve yaralanmaları fotoğraflarla belgeledi. Mahmoud’un kendisine ilaç vererek rızası olmadan yabancılarla cinsel ilişkiye zorladığını, bilinci kapalıyken cinsel saldırıya uğradığını ve fiziksel olarak tehdit edildiğini belirtti. "Öleceğimi zannettim ama ondan kaçmayı başardım" diyerek yaşadığı dehşeti anlattı.

Haberin Devamı

Mahmoud, Sias'ı tanınmaz hale getirmiş,göz çukuru kemiğini parçalanmış, genç kadının vücudu ve yüzü morluklarla kaplanmıştı.

Mahkeme belgelerine göre Mahmoud özür diledi, ancak iddiaya göre yaralarını kimsenin görmemesi için onu dairesinde kalmaya zorladı, telefonuyla yerini izledi ve ayrılmaya çalışırsa ciddi sonuçlarla tehdit etti.

Plastik cerrah darp izlerini silmek için işkence yaptı

ESTETİK CERRAHI SEVGİLİ DEHŞETİ YAŞATTI

Mahmoud Sias'ı kliniğine götürerek parçalanmış göz çukurunu tedavi ederek istismarını örtbas etti. Ancak bunu yaparken anestezi kullanmadı.Mahkeme ,Sias'ın göz bölgesine anestezi yapmadan dolgu maddesi enjekte ederek “hesaplanmış bir zulüm” niteliğinde sadistçe bir eylemde bulunulmuştur dedi.

Mahmoud, suçlamaları “kesin bir dille” reddettiğini ve bunların karakterini yansıtmadığını söyledi.