CaddeFeyyaz Şerifoğlu sevgilisi Merve Dinçkol'a evlilik teklifi etmişti! 'Bu kadar duygulandığımı hatırlamıyorum'

Feyyaz Şerifoğlu sevgilisi Merve Dinçkol'a evlilik teklifi etmişti! 'Bu kadar duygulandığımı hatırlamıyorum'

10.07.2024 - 08:06 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz haziran ayında final yapan Kanal D dizisi 'Camdaki Kız'da sergilediği performansla alkış alan Feyyaz Şerifoğlu, sevgilisi Merve Dinçkol'a evlilik teklifi etti. Ünlü isim, İstanbul Havaalanı'nda görüntülendi ve o anlarla ilgili konuştu.

Feyyaz Şerifoğlu sevgilisi Merve Dinçkola evlilik teklifi etmişti Bu kadar duygulandığımı hatırlamıyorum

Camdaki Kız'da canlandırdığı 'Sedat' karakteri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Feyyaz Şerifoğlu, yaklaşık 3 yıldır Kanal D Ana Haber Spikeri Merve Dinçkol ile aşk yaşıyor.

Haberin Devamı

Sevgilisiyle İtalya'da tatilde olan Şerifoğlu, hiç beklenmedik bir anda Dinçkol'a evlilik teklifinde bulundu.

DİZ ÇÖKTÜ

Oyuncu Feyyaz Şerifoğlu, uzun bir süredir beraber olduğu Merve Dinçkol'un önünde diz çöktü ve romantik kareler ortaya çıktı.

Capri'de sevgilisi Merve Dinçkol'a evlenme teklifi eden Feyyaz Şerifoğlu, önceki gece sevgilisi Merve Dinçkol ile İstanbul Havaalanı'nda görüntülendi.

"HAYAL ETTİĞİM GİBİ TAM OLMADI"

O anlardan bahseden Şerifoğlu, "Arkadaşlarımız ile vs. planlıyorduk aslında ama son zamanlarda yaşanan vize sorunları sebebiyle arkadaşlarımızdan gelemeyenler oldu. O yüzden anlık gelişti. Benim gönlümde İtalya vardı. Kafamda hayal ettiğim gibi tam olmadı ama sonuçta teklifi ettim. Merve Hanım'a sorun" diyerek gülümsedi.

Haberin Devamı

"DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI"

Merve Dinçkol ise, "Video bittikten sonra daha duygusal anlar yaşandı. O da bize özel kaldı. Hayatımda çok heyecan yaşadım ama bu kadar heyecanlandığım ve duygulandığımı hatırlamıyorum. Biz bir de o gün adaya gidiyoruz diye beyaz giydik. Çok da şık oldu bence" dedi. 

Yazarlar