Cadde'Arka Sokaklar hasreti sona eriyor! Aksiyonun çıtası yükseliyor

'Arka Sokaklar hasreti sona eriyor! Aksiyonun çıtası yükseliyor

12.09.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’, aksiyon çıtasını yükselttiği yeni sezonuyla izleyiciye ‘Merhaba’ diyor. Ekibin Rıza Babası Zafer Ergin, “Her yenilikte hayır vardır. Güçlü bir senaryoyla geri dönüyoruz” dedi

Arka Sokaklar hasreti sona eriyor Aksiyonun çıtası yükseliyor

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizilerinden “Arka Sokaklar”, eksilmeyen heyecan dolu maceraları ile yeni sezona “merhaba” demeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Yüzlerce bölüm, hiç bitmeyen aksiyon, yepyeni maceralar ve gerçek hayattan hikayeler ile 19 yıldır başarısından ödün vermeyen dizi, 13 Eylül Cuma akşamı yeni sezon ilk bölümü ile ekrana geliyor. İzleyicinin de merakla beklediği diziden yayınlanan tanıtım filmleri bu sezon çok daha farklı bir Arka Sokaklar’ın seyirci ile buluşacağının sinyalini vermiş; oldukça da merak uyandırmıştı.

Arka Sokaklar hasreti sona eriyor Aksiyonun çıtası yükseliyor

"YENİLİKTE HAYIR VARDIR"

Yeni sezon öncesi basının sorularını yanıtlayan dizi ekibinin de açıklamaları bunları kanıtlar yönde oldu. Kendilerini heyecanlı olarak yorumlayan oyunculardan dizinin Rıza Baba’sı Zafer Ergin, “Her yenilikte bir hayır, bir güzellik ve bir heyecan vardır. Biz güçlü bir senaryo ile ekip olarak çalışmalara başladık. Sanırım güzel ve heyecanlı olacak.” derken;

Haberin Devamı

Hüsnü Çoban’a hayat veren Özgür Ozan ise “Çok güzel şeyler çektik. Daha yenilenmiş, aksiyona yönelik, daha çağdaş sahnelerimiz var. Biz de çok heyecanlıyız.” diyor.

Arka Sokaklar hasreti sona eriyor Aksiyonun çıtası yükseliyor

"AYRICA HEYECANLIYIM"

Arka Sokaklar’ın efsane çifti SelMes’e hayat veren oyunculardan Şevket Çoruh, “Yeni sezonda neler olacağını tabii ki biz değil senaristler biliyor. Bu sezon da aksiyon dolu maceralar izleyicimizi bekliyor. Bir televizyon klasiği olan Arka Sokaklar yeni sezonda da sürprizler ile seyirci karşısına çıkacak.” derken; Oya Okar ise “Yepyeni bir sezona birçok yenilikle giriyoruz. Bu sezon için ayrıca heyecanlıyım, bakalım seyircimiz yeni Arka Sokaklar’ı nasıl karşılayacak?” diyerek duygularını dile getirdi.

Arka Sokaklar hasreti sona eriyor Aksiyonun çıtası yükseliyor

BOND SEVENLERE ÖZEL

Dizide Aylin ve Hakan karakterlerine hayat veren oyuncular Özlem Çınar ve Ozan Çobanoğlu da duygularını ifade eden isimler arasındaydı. “Çıtası bu denli yüksek aksiyon sahneleri çekmemiştik.” diyen Özlem Çınar, bu duruma çok heyecanlandığını söylerken, Ozan Çobanoğlu ise “James Bond filmleri sevenler bu sezonu çok sevecekler.” diyerek dizinin aksiyon sahnelerine bir kez daha dikkat çekti. Sevilen yapımın Zeki Komiser’i Burak Satıbol da dizinin adı gibi arka sokaklarda çekildiğine değinerek “Çok haraketli, çok aksiyonlu bomba gibi bir sezon geliyor. Görüntülerimiz, içeriğimiz... Seyirciler farklı bir arka sokaklar görecekler. Gerçekten dizinin adı gibi arka sokaklara döndük. Çok heyecanlıyız, bekliyoruz.” Dedi.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar hasreti sona eriyor Aksiyonun çıtası yükseliyor

"KOCAMAN BİR AİLEYE DAHİL OLDUM"

Arka Sokaklar’ın 19.sezonuna Ebru Cündübeyoğlu dahil oldu. Diziye Emniyet Müdürü Candan Ceylanlı olarak dahil olan oyuncu, “Kendimi çok mutlu ve keyifli hissediyorum. Hem oyuncuları hem kanalı hem de sevenleri ile kurulmuş kocaman bir aileye dahil oldum” dedi.

Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği Arka Sokaklar’ın yönetmenliğini Baran Özçaylan üstleniyor. Başarılı rejisör Orhan Oğuz’dan bayrağı devralan Özçaylan, tıpkı tanıtım filmlerinde olduğu gibi yeni bölümlerde de seyirciyi şaşırtmaya hazırlanıyor. Arka Sokaklar, 19. Sezonu ile de 13 Eylül Cuma’dan itibaren her cuma Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek 

Arka Sokaklar hasreti sona eriyor Aksiyonun çıtası yükseliyor