BeşiktaşSerdar Saatçı'dan Beşiktaş taraftarını kızdıracak sözler: Daha büyük kulübe geldim

Serdar Saatçı'dan Beşiktaş taraftarını kızdıracak sözler: Daha büyük kulübe geldim

12.09.2024 - 08:23 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili kulübün Portekiz ekibi Braga'dan kadrosuna kattığı Serdar Saatçı, Trabzon'a geldi. Havaalanında açıklamalarda bulunan 21 yaşındaki savunmacı, "Tarifsiz duygular içindeyim. Çünkü Beşiktaş'tan buraya geldim, daha büyük bir kulübe geldim. Tecrübe de kazandım" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un Portekiz'in Braga takımından kadrosuna kattığı savunma oyuncusu Serdar Saatçı'yı akşam saatlerinde Trabzon'a getirdi. Türk Hava Yollarına (THY) ait tarifeli uçak ile Trabzon'a gelen oyuncuyu kulüp profesyonelleri karşıladı. Serdar Saatçı ile birlikte Cihan Çanak da aynı uçakla Trabzon’a geldi.

Haberin Devamı

'Beşiktaş'tan buraya geldim, daha büyük bir kulübe geldim'

Basın mensuplarına kısa bir değerlendirmede bulunan savunma oyuncusu aşırı mutlu olduğunu belirterek, “Tarifsiz duygular içindeyim. Çünkü Beşiktaş'tan buraya geldim, daha büyük bir kulübe geldim. Tecrübe de kazandım. İnşallah taraftara kendini en iyi şekilde yansıtabilirim. En iyi şekilde göstereceğimi düşünüyorum. İnşallah eski Avni Aker ruhunu geri getiririz. Taraftarımızla birlikte oradan kimsenin çıkamayacağını gösteririz" dedi. Sakatlığı ile ilgili olarak ise Saatçı, “Şu anda durumum çok iyi. Hazır durumdayım. Beşiktaş maçında hocam forma verirse hazırım. Beşiktaş maçında elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızı oradan mutlu göndermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Serdar Saatçıdan Beşiktaş taraftarını kızdıracak sözler: Daha büyük kulübe geldim

Beşiktaş'tan 2 milyon Euro bonservisle gitmişti

Eylül 2022'de 2 milyon Euro bonservisle Beşiktaş'tan Braga’ya giden 21 yaşındaki Serdar, Portekiz ekibinde 34 maça çıktı. Braga, genç stoperi alırken kontratına 40 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi koymuştu.

Kadro dışı bırakılmıştı

2022/2023'te yeni sezon hazırlıklarına Avusturya’daki kampla devam eden Beşiktaş, kamptaki ikinci hazırlık maçında Çekya ekibi Viktoria Plzen ile mücadele etmişti. Müsabakanın 72. dakikasında oyuna giren genç futbolcu Serdar Saatçı, 83. dakikada dönemin teknik direktörü Valerien Ismael’in hamlesiyle kenara alınmıştı. Oyundan çıkmasına sinirlenen Saatçı, doğrudan soyunma odasına giderken genç futbolcunun daha sonra soyunma odasının kapısını tekmelediği iddia edilmişti.

Serdar Saatçıdan Beşiktaş taraftarını kızdıracak sözler: Daha büyük kulübe geldim

Beşiktaş, 0-0 berabere kaldığı hazırlık maçından sonra sosyal medya hesabından olayla ilgili kamuoyuna açıklamada bulunmuştu. Beşiktaş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti: “Futbol A Takımımızın yeni sezon hazırlıkları ikinci etabı için Avusturya’da devam eden kamp programımız kapsamında, Viktoria Plzen ile bugün oynadığımız hazırlık maçında, oyun içinde ve oyundan alındıktan sonra göstermiş olduğu tavır ve davranışları nedeniyle Serdar Saatçı kadro dışı bırakılmıştır.

"39 derece ateşle çıktım"

Serdar Saatçı’nın maç içinde arkasına adam kaçırdığı için kendisini uyaran Ismael’i dikkate almadığı ve sahadan çıktıktan sonra soyunma odasının kapısını tekmelediği için kadro dışı kaldığı iddia edilirken, genç futbolcu olayla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: “Maçtan önce 39 derece ateşim vardı. Buna rağmen oynatıldım. Tabii hasta olduğum için iyi oynayamadım. Soyunma odasında şanssızlığıma öfkelendiğim için aynaya vurdum. Olay bundan ibaret.”